Middagsmeny

Veckans middag nr 62

Det är mitten av oktober, redan!!! Tiden går verkligen fort, innan vi hinner blinka så är det dags för första advent. Mina tankar har redan börjat vandra ditåt och jag har lite planer för bloggen i år som jag hoppas att ni läsare kommer att gilla. Mer än så avslöjar jag inte då jag fortfarande bara är i fas 1 : planering. Denna vecka vill jag speciellt lyfta fram fredagens Tortillalasagne med kyckling, en god lasagne gjord på tortillabröd istället för klassiska pastaplattor men mexikanska smaker. Och stannar du hemma på lördagen så prova på pastagratängen Pipe rigate med vitlök och oregano. Gott som tusan. Ha en fin vecka./Nadja

~***~

Måndag:

Äggkaka med ost och paprika

Tisdag:

Mangocurrycouscous med kyckling

Onsdag:

Spagetti med valnötspesto och grönsaker

Torsdag:

Grillad kassler med potatispytt och aromsmör

Fredag:

Tortillalasagne med kyckling

Lördag:

Pipe Rigate med smak av vitlök och oregano

Kanel och Sirapskaka

Söndag:

Fylld lövbiff med potatisgratäng

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

  • Emma

    2011/10/18

    Jag ska prova Tortillalasagne med kyckling och Kanel- och Sirapskaka! 🙂

  • Linda Johansson

    2011/10/18

    Den här veckan såg extra god ut! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.