Middagsmeny

Veckans middag nummer 21

Årets första middagsmeny kommer här. Jag har försökt kombinera en lite magrare men ändå en intressant meny då många tillsammans med mig vill äta lite nyttigare efter all jul- och nyårsmat. Nu är jag av den uppfattningen att man ska kunna äta allt men inte alltid och mycket. Jag har även försökt välja så många recept som möjligt med propoints, det för att även en viktväktare ska kunna använda den.  Ha en toppenfin vecka!

~***~

Måndag:

Currypilaff med kyckling

Tisdag:

Pasta med kasslerfräs

Onsdag:

Fransk tomatfisk

Torsdag:

Sallad med kronärtskocka och grillad paprika med köttbit

Fredag:

Köttfärspaj med franska smaker

Lördag:

Köttfärsfyllda paprikor

Fruktsallad (gör en på säsongens frukter)

Söndag:

Gryta med bacon

 bloglovin

~***~

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

 • Emma

  2011/01/03

  Jag vill också äta lite bättre, passande veckomeny 🙂

 • Loulas Kök

  2011/01/03

  Jag lovar att skärpa mig efter trettonde:)
  Önskar dig ett gott nytt 2011!

 • Så mycket gott, tur att du fortsätter med dina veckomenyer så att jag kan få lite inspiration

Kommentera