Middagsmeny

Veckans middag nummer 22

Så var vi redan inne på årets andra vecka. Denna vecka kommer att bli väldigt stressig för mig då vi har en bokslutsvecka på jobbet, en hel del att göra med andra ord. Jag letar för fullt bland mina recept och kikar efter inspiration till lätta och lite smalare maträtter. Och jag har några på lut, lite soppor, lätta pastarätter och till och med en efterrätt. Nu gäller det bara att få tiden att laga till allt och dela med mig av dem här på bloggen. Tills dess så får ni nöja er med lite tips på middagar ni kan ha under veckan. Ha en toppenbra vecka.

~***~

Måndag:

Biff Stroganoff

Tisdag:

Kycklingfilé med krossad vitlökspotatis

Onsdag:

Kotletter med gremolata

Torsdag:

Kålsoppa med köttfärs

Fredag:

Goda pastastubbar

Lördag:

Biffröra med tacosmak och bakad potatis

servera gärna med

Bönsallad för två

Söndag:

Ostbiffar med paprikaströssel

Chokladmousse med hjärtnoblesse

 bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

 • Emma

  2011/01/10

  Nu ska jag också börja med veckomeny här hemma! 🙂 Vi behöver äta mer varierat… Ska sätta mig och skriva på den nu 🙂

 • Så mycket gott, biffstroganoff hade jag tänk göra i veckan jag med, det är så gott

 • Eleonore

  2011/01/11

  Härlig veckomeny! Behövde verkligen inspiration för jag sitter med veckomatsedeln här hemma med bara fiskpinnar planerade… 🙂

Kommentera