Middagsmeny

Veckans middag nummer 42

Denna vecka så händer det lite grejer här hos oss. Lilla dottern har blivit stor och tar studenten på onsdag. Tänk vad tiden går! Jag har funderat och funderat på vad som ska bjudas vid studentmottagningen och det kommer att bli én buffé med många härligheter. Hoppas gästerna kommer hungriga. Om jag hinner så tar jag lite bilder och delar med mig med er i efterhand, men jag vet hur mycket det är att stå i då sonen tog studenten förra året så jag lovar ingenting. Jag hoppas dock att jag hinner lägga ut lite mera recept åt er då jag har flera på lut. Ha nu en superfin vecka! Nadja

~***~

Måndag:

Falukorvstubbar med pasta

Tisdag:

Tikka Masala

Onsdag:

Thai Beef Ginger & Lemongrass Wok

Torsdag:

Grön potatissallad med rostbiff

Fredag:

Tacopizza

Lördag:

Barbequekotletter med grönsaksris

Jordgubbstårta

Söndag:

Köttfärslimpa

 bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

One Comments

  • Emma

    2011/05/31

    Varianter på tacos är alltid gott! Tacopizza låter smaskigt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.