Middagsmeny

Veckans middag nummer: 56

Här kommer nya tips på middagar som jag hoppas att ni kommer att tycka om. Denna vecka får ni korvgratäng, kyckling, fisk och så lite soppa. Lite extra tipsar jag er om de köttfärsfyllda paprikorna, de är verkligen goda! Må så gott! Nadja

 

~***~

Måndag:

Korvstroganoffgratäng

Tisdag:

Fisk i chilisås med paprika, gräslök och ost

Onsdag:

Tikka Masala kycklinggryta

Torsdag:

Potatissoppa med purjolök och majs

Fredag:

Goda köttfärsfyllda paprikor

Lördag:


Citron-, rosmarin- och chilikyckling

Chocolate chips cookies

Söndag:

Marinerade medaljonger med potatis

~***~

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments

 • Barbro

  2011/09/05

  Gillar fiskreceptet!

 • Emma

  2011/09/06

  Goda recept 🙂 Ska nog göra soppan. Nu när det blåser lite kallare vindar är det perfekt med soppa.

 • Så mycket gott :-), hade tänkt göra korvstroganoff imorgon, men nu blir jag riktigt sugen på att testa korvstroganoffgraträngen

 • sandra

  2012/11/09

  gud så gott allt ser ut 😀 förresten vilka kamera inställningar har du när du fotar inomhus? 😀

 • Nadja

  2012/11/09

  Hej Sandra,

  Min kamera är så gott som alltid inställt på manuellt läge (M på Nikon kamera), på så sätt får jag som jag vill ha det och kan justera efter ljuset så gott jag kan. Ibland, men det är ytterst sällan, så tar jag blixten till hjälp. Är inte så förtjust i det ljusa skenet som blixten framkallar. Men jag medger, det är svårt att få en bra bild under denna mörka årstid, man får kämpa lite extra och försöka ta bilderna när det är dagsljus. Lycka till!

  Nadja

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.