Veckans middagstips nr 12/2015

 

Då var ytterligare en vecka avverkad. Min har varit rätt så intensiv och mycket roligt har hänt. På två dagar har jag ätit lika mycket lakrits som jag gör på ett helt år tack vare Lakritsfestivalen. Som ni säkert förstår så har jag haft lite ”fuskdagar” och inte räknat, men nu så lugnar jag ner mig och ska absolut tänka på vad jag stoppar i mig. Här kommer middagsförslag inför nästa vecka och passar inte förslagen efter era liv så ”möblera om” och gör ni själva vill. Ha en bra vecka och jag hoppas innerligt att solen och vårvärmen kommer tillbaka riktigt snart. Kram Nadja

Alla förslagen/recepten nedan är propointsberäknade

Cayennepanerad kycklingfilé

     Champinjoncrêpes - crepes - nadjaskitchen.se - vvtillsammans - propoints     Krämig italiensk tomatsoppa    

     Örtkotlett med couscous och wok - propoints - nadjaskitchen- örter - kotlett - vvtillsammans - propoints - viktväktarna     Allroundmarinerade kycklingben     Köttfärsfyllda paprikor

Måndag: Cayennepanerad kycklingfilé

Tisdag: Champinjoncrépes (vegetariskt)

Onsdag: Krämig italiensk tomatsoppa med frikadeller o snäckpasta

Torsdag: Kokt fisk med äggsås

Fredag: Örtkotlett med couscous och grönsakswok

Lördag: Allroundmarinerade kycklingben

Söndag: Köttfärsfyllda paprikor

Veckans söta: Arraksbollar

2 kommentarer

  • Nadja

    Hej Jenny, tack för dina fina rader. Det är nötfärs 10 % jag oftast använder och i och med LVM ändrar lite sina direktiv så har nötfärsen blivit dyrare i propoints. Det i sin tur höjer en paprika till 7 propoints.
    MVH Nadja

     
  • Jenny

    Vi börja med att tacka för alla fina recept du delar med dig av!
    Jag har en fråga om dom fyllda paprikorna 🙂 Vilken färs använder du, nöt eller bland och vilken fetthalt? Tack på förhand/Jenny

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.