Middagsmeny

Veckans middagstips nr: 154

Här kommer veckans middagstips. Denna vecka vill jag speciellt framhäva Ugnsbakad fisk med baconströssel. Detta är en rätt som sköter sig själv i ugnen medan du gör annat. På cirka 40 minuter har du middagen klar och det en god sådan. Baconet kan man hoppa över om man vill men den ger rätten det där lilla extra. Den är 11 propoints med kokt potatis för er som följer Viktväktarna. Ha en trevlig vecka./ Nadja

Veckans middagstips nr: 154

MedelhavsjärparMåndag: Medelhavsjärpar

Korv med krämig bonjour och pastaTisdag: Korv med krämig Bonjour o pasta

Potatissoppa med purjolök och majsOnsdag: Potatissoppa

tillsammans med

Skivat rostbrödRostbröd med frön

Macaroni and cheeseTorsdag: Macaroni and cheese

Thailändsk kyckling med grön curryFredag: Thailändsk kyckling med grön curry

Skinkstek med grönskaerLördag: Skinkstek

Ugnsbakad fisk med baconströsselSöndag: Ugnsbakad fisk med baconströssel

ChokladpannacottaVeckans söta: Chokladpannacotta med daimkross

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.