Middagsmeny

Veckans middagstips nr: 155

Jag har tänkt på det förut och jag har tänkt på det igen. Det kanske är bättre om ni får middagstipsen på en söndag så att ni har en chans att planera och eventuellt göra några inköp. Så från och med nu så får ni middagstipsen redan på söndagar. Vad sägs om det? Må så gott i kylan. /Nadja

Veckans middagstips nr: 155

Het Kycklingsoppa med nudlarMåndag: Het kycklingsoppa med nudlar

Kassler med stuvade morötterTisdag: Kassler med stuvade morötter

Fisk med örter. chili o gräslökOnsdag: Fisk med örter, chili och gräslök

Spagetti med valnötspestoTorsdag: Pasta med valnötspesto

Italienska köttbullar i mild tomatsås med basilikaFredag: Italienska köttbullar i sås

Lövbiffswok med teriyakisås ginger & sesamiLördag: Lövbiffswok Teriyaki

KalvstekSöndag: Vitlöksdoftande kalvstek

tillsammans med

HasselbackspotatisHasselbackspotatis

HastbullarVeckans söta: Hastbullar

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments

  • Nadja

    Jaha, där ser man. Hastbullar bakades lite var stans i Sverige förr (säkert även idag), både i Västmanland och i Småland 😀

  • ღ Anni ღ

    Åh vad gott med Hastbullar! Det gjorde alltid min farmor. Hon gick bort för 13 år sen och sen dess har jag inte hört talas om dem.
    Min farmor var ifrån Västmanland…inte Småland 🙂

  • Nadja

    Hej Susanne!
    Om receptet kommer från Småland vet jag faktiskt inte, men gott är det! / Nadja

  • susanne

    Ja, absolut! Kör veckans middagstips på söndagar.
    Trevlig vecka 🙂
    P:S Hastbullar åt jag som liten när jag var i Småland.Är receptet därifrån eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.