Middagsmeny

Veckans middagstips nr 17/2014

Jag är så inspirerad. Jag har två mycket fina vänner, Marlene och Gunilla, som verkligen peppar och stöttar mig att förverkliga mina drömmar (att lämna ekonomi och börja med bakning på heltid). Men det är svårt då det där med pengar ställer till det. Att bara säga upp sig och börjar baka är inte lätt, men man får väl ta små små steg mot den riktningen. Och det har jag gjort, första steget var ju att gå en konditorikurs och nästa är i tårtdekoration nu i slutet av maj. DET ser jag fram emot. Tills dess är det bara att öva, öva och öva.

Kylan vill inte riktigt släppa taget om oss och vad passar då bättre än en god värmande soppa? Prova gärna Nudelsoppan med kyckling, en mycket snabblagad rätt. Annars rekommenderar jag Ostlängderna till lördagens melodifestival, supergoda! Ha en superfin vecka! Nadja

Fylld ostlängd - närbild

     Klassisk kokt fisk med äggsås     Piripirikryddan kassler med ris och korn     Zucchiniplättar

     Köttfärsenchiladas     Nudelsoppa med kyckling och krispiga grönsaker     Cayennepanerad kycklingfilé

Måndag: Nudelsoppa med kyckling (propoints)

Tisdag: Kokt fisk med äggsås (propoints)

Onsdag: Piripirikassler med ris

Torsdag: Zucchiniplättar med sås av fetaost och paprika (vegetariskt)

Fredag: Köttfärsenchiladas (propoints)

Lördag: Ostlängd med skinka och purjolök (propoints)

Söndag: Cayennepanerad kyckling

Veckans söta: Bärrutor med havregryn

 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.