Tävlingar

Vill du vinna 100 middagar?

Just nu tävlar jag ut ett exklusivt kuponghäfte med 100 middagar i samband med att vitvaruföretaget Whirlpool firar 100-årsjubileum, där varje middagscheck avser två varmrätter till priset av en. Middagarna kan intas på restauranger över hela Sverige och gäller till den sista september nästa år. Låter det lockande? Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på dessa två frågor!

 1.      Vilken vitvara är din favorit i köket?

2.      Varför borde du vinna 100 middagar? Motivera varför just du är värd restaurangbesöken!

Tävlingen pågår endast fram till söndagen den 27 november kl.18.00, så passa på och lämna ditt bidrag nu.

Om du inte skulle vinna denna gång så kan du ändå att få ett eget kuponghäfte genom att köpa en Whirlpool-produkt hos närmaste återförsäljare under november månad. Du läsa mer om erbjudandet här.

Print Friendly, PDF & Email

11 Comments

 • Oskar

  1. Spisen – faktiskt! Jag bor ”borta” i veckorna och går gymnasiet. Har skippat micron och lagar hellre riktig mat!
  2. Idrottar och far runt halva Sverige på tävlingar och träningsläger. Rädda mig från pizzeria- & hamburgarträsket!! 😉

 • Emelie

  1. Frysen. Där förvarar vi alla våra matlådor, de goda glassburkarna, frysta lussebullar och allt som man inte hinner äta upp inom en vecka. Vet inte vad jag skulle göra utan den!

  2. Jag och pojkvännen har just flyttat till en egen lägenhet, pluggar båda frenetiskt på universitetet och går på studiebidraget. Tyvärr har vi varken så mycket tid att stå och laga mat, eller den tiden jag önskar vi kunde ge till varandra, när vi båda går väldigt krävande linjer (psykologprogrammet och kemiprogrammet).. Det här skulle verkligen gynna oss och ge oss en ursäkt att ta oss ut med, äta en god middag och umgås! 😉

 • Anna

  jag är supergärna med och min favorit är ju diskmaskinen. hatar att diska och skulle verkligen bli förtvivlad om diskmaskinen gick sönder

  Vill vinna eftersom vår familj aldrig unnar sig restaurangbesök, men med detta skulle vi verkligen kunna gå ut då coh då utan att känna ångest för plånboken

 • Maritha

  1) Favoriten måste nog bli kylen, utan den skulle maten surna.
  2) 100 middagar med gratis mat,
  bjuda maken på färdiglagat.
  Det vill jag vinna så klart,
  lika klart som korvspat.

 • Cornelia

  1. Mina favorit vitvara är utan tvekan kaffekokaren. Som hårt pluggande student är det den som håller mig vid liv för det mesta. 🙂

  2. Som fattig student lever jag just nu på kaffe, gröt och snabbmakaroner. När jag har tid och pengar brukar det även bli köttbullar om jag lyxar till det. Jag har precis flyttat hemifrån och har lite ont om både tid och pengar, så ett presenkort på lite lyxliv hade inte varit fel. speciellt inte när man har tusen måltider att bjuda igen till mina undebara föräldrar som bjuder mig på mat så fort jag verkligen behöver det.

 • Marie

  1 Favorit vitvara i köket får bli spisen utan den skulle man inte kunna laga all go mat man vill ha.en spis är A och O i mitt kök.
  2 Om jag vinner skulle det bli en julklapp till min cancersjuka pappa som inte orkar laga mat varje dag då kan ha gå ut och äta utan att tänka på vad det kostar och han kan då ta med något trevligt lunchsällskap som han bjuder . Allt för att göra livet lite lättare varje dag

 • Krister

  1. Frysen!! Utan den skulle det vara dåligt med grönsaker och guldskatter från skogen på vintern!!

  2. VI är i småbarnsåren och har det inte superbra ekonomiskt. Nu skulle det gå att bjuda igen alla som har hjälpt oss hittills i barnåren. Föräldrar, svärföräldrar och så min fru skulle kunna få chansen att komma ut ur vardagsbubblan en kväll då och då.

 • Sebastian

  Vilken rolig tävling!

  1. Min favoritvitvara får nog faktiskt bli min nya induktionshäll eftersom det gör att matlagningen går så himla snabbt och det är betydligt miljövänligare än en vanlig spis. Dessutom så slipper man bränna sig på spisplattorna 😉

  2. Eftersom jag är student och lever på studiebidrag så blir det inte många restaurangbesök varje år och blir det något så är det oftast snabbmat som förtärs. Hade varit så himla mysigt att kunna ta med flickvännen till en mysig restaurang och njuta av god mat och en härlig atmosfär.

 • Eleonor

  Min favoritvitvara är kylen. Tråkigt svar, men tänk er ett liv utan den? 🙂 Jag studerar, vilket gör att jag inte har så bra ekonomi, och 100 restaurangbesök skulle verkligen göra mig glad! 🙂

 • Nadja

  Min favorit vitvara i köket är spisen och det är för det kan hända så underbara saker. Man kan laga smarrig mat på plattorna och i ugnen kan man baka dem underbaraste goda kanelbulle.

  Varför jag skulle vinna, jo för det hade underlättat när jag är sjuk att ändå få god middag. När jag är sjuk så fixar jag inte att laga middag och kan man då gå ut på resturang och få smarrig middag, så behöver man inte ha dåligt samvete till maken när det är tomt på middags bordet.

 • Mia Rehnström

  1. Min favorit i köket är matberedaren som är en ovärderlig hjälp vid matlagning och bakning mm.

  2. Jag skulle vilja vinna för att kunna förgylla tillvaron för mej och maken och dels slippa laga mat någon dag samt kunna koppla av tillsammans vilket sker alldeles för sällan.