Vinn 3 risnyheter från Druvan

Tävlingen är avslutad.

Druvan har kommit ut med 3 nya risblandningar som jag har fått provsmaka. Risblandningarna är: Ris & Bulgur, Ris & Korn och Ris & Quinoa. Det har faktiskt varit riktigt roligt att få prova dem för de gav en verkligen variation från den gamla vanliga riset. Ett recept har redan kommit ut på bloggen och det är: Medelhavsjärpar med ris och bulgur.  Mycket gott!

Risblandningar får ett bra betyg från mig. De ger som sagt variation i vardagen, piffar upp rätten, det smakar gott, klibbar inte ihop och mycket enkelt att tillaga. Betyg: 4+/5.

Det bästa är att jag har fått ytterligare paket att dela ut bland er kära besökare. Det är nämligen så att 3 personer kan vinna ett set av dessa nya risblandningar och själv få provsmaka. Vad är det du behöver göra för att få en chans att vinna ett paket?

1) Lämna en kommentar i detta inlägg och skriv vilken produkt från Druvan är just din favorit.

2) Om du har en blogg så kan du få en extra vinstchans om du berättar om tävlingen och länkar hit till www.nadjaskitchen.se. Skriv gärna om du länkar.

Tävlingen pågår fram till 29 mars klockan 18.00. Tävlingen är endast inom Sverige. Lycka till!

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

58 thoughts on “Vinn 3 risnyheter från Druvan

 1. Självklart vill jag vara med och tävla om de här produkterna, de låter ut jättespännande! Och som något jag verkligen skulle gilla.

  Min favorit bland Druvans sortiment är nog alla typer av vinäger, men främst äppelcidervinägern som jag alltid har i min sallad tillsammans med lite goda kryddor.

  Nu ska jag hålla tummarna för min egen del 😉

 2. Jaaa…vad roligt med en tävling!

  Min Druvan-favvo är utan tvekan deras dijonsenap! Den är ljuvlig, skulle inte klara mig utan den!

  Kramar.

 3. Oj, svårt att välja 1 favorit. Paprikasalladen och vinäger i olika varianter är nog det som används mest här hemma.

  Länkar på högersidan.

 4. Jag vill absolut vara med och tävla! Givetvis så länkar jag till din fina sida också :-), Min favorit är blandningen mellan ris och bulgur! Den är kalasgod 🙂
  Kram Karin

 5. Kul vore hel fräckt att vinna detta då vi ska ha en stor fest snart med medelhavstema och jag har aldrig testat bulgur länkar så klart. Favoriten är Ajvar Relish vitlök

 6. Jag vill också vara med och tävla! Min favorit är också dijonsenapen. Använder den till det mesta.

 7. Hej! har tyvärr ingen blogg, men min favorit från Druvan är iaf hel bulgur – mumma mumma!

 8. Dijonsenap!!! Den är bra till mycket 🙂
  Jag har tyvärr ingen egen blogg så jag kan inte länka hit.
  Ha en bra dag!

 9. Är gärna med i tävlingen!

  En av mina favoriter är deras soltorkade tomater 🙂

  Mvh Ylva

 10. Håller tummarna för att just jag vinner :). Min favorit är: Ajvar relish stark

 11. Min Druvanfavorit är utan konkurrens – Johnnys senap! Lagom söt och stark!

  Hälsar Andreas

 12. Jag är gärna med och tävlar! Risblandningarna låter riktigt goda!

  Min favoritprodukt från Druvan är aioli. Det passar till allt!

 13. vad roligt med nya produkter. de vill jag såklart testa. för är lite trött på ”vanligt” ris. Grekisk Tzatziki är min favorit från druvan

 14. Deras Pestovinägrett är supersmaskig!
  Är så gott så gott till salladen 🙂

 15. Min favorit är faktiskt ”Grekisk Tzatziki” 😀 mums.. jag älskar verkligen smaken speciellt när man har det till grillat. 😀 me like!

 16. Just nu är det Druvans Pinjur som gäller i köket. Jag brukar byta ibland för att variera smakerna på maten. Jag har aldrig smakat varken Bulgur eller Quinova. Så det vore fantastiskt att få vinna dessa och prova på…

 17. Nu kommer det sig att jag faktiskt alltid har Druvans västervik senap. Det är en trogen sak i mitt kylskåp så det skulle även vara roligt att testa andra proukter från Druvan.. Så jag är gära med och tävlar..

 18. Min favoritprodukt från Druvan är Quinoa. Skulle vara kul att prova detta med en risblandning!

 19. Hej,
  Min favorit är krossad vitlök på burk. Det är så praktiskt och gott. Är jättegärna med och tävlar.

 20. min favo är bulgur jättebra..vinner jag blir det mat åt ella en fattig student..min dotter

 21. Vad roligt med nya sorter,alltid lika kul att testa!
  Min favorit är Druvans vitlök på burk,skönt att slippa skala vitlök o få en massa lukt på händerna ibland,perfekt att bara röra ner en sked i köttfärssåsen.

 22. Äppelcidervinäger. Har en dotter som är vegitarian och vill testa nya produkter.

 23. Jag tror att Bulgur skulle vara rolig att prova, den såg lite ”lyxig” och god ut haha ^^ (: Har inte smakat någon utav dem så vet inte riktigt, men skulle väldigt gärna vilja prova! (:. Favoriten är Bulgur.

 24. Jag vill vara med, mina favoriter är Ajvar mild och ört marinerade vitlök.

  Hoppas på lite tur nu, länkar ej då min tre veckors tös ligger i min famn.

  Kram Olelsi /Nettan i Hälsingland

 25. Hej
  Jag har aldrig prövat nått ur Druvans sortementmen är jätte nyfiken och skulle gärna prova på olika produkter nu när jag har upptäckt märket.
  Tar nu chansen att få vara med i tävlingen.

 26. Jag har provat många sorters gryn och frön, och Druvans bulgur är den absolut bästa. Överhuvudtaget är Druvans grynsorter av utmärkt kvalité. Hoppas på tur då det bästa jag och min familj vet är att prova nya ingredienser och komponera recept.

 27. Druvans Ajvar Relish sätter sprätt på det mesta, alltifrån kötfärssåsen till en snabb yoghurtsås.

 28. Gillar vitvinsvinägern. Såg här att det tydligen finns vitlök på burk – intressant.
  Har länkat.

 29. Det var svårt att välja, för alla produkterna är ju så himla bra. Den största favoriten bland Druvans produkter är nog ändå Ajvar Relish. Så bra att ha hemma om man snabbt vill röra ihop en kall sås till kycklingklubban, färsbiffen eller till sommarens grillmiddagar eller t.ex slänga i en skvätt i en gryta eller soppa. Andra märkens Ajvar är långt ifrån lika goda!

Comments are closed.