Vinn Barbequesåser från O’Learys

Bloggen fyller hela 2 år (smile) och det ska vi självklart fira med en liten vinstregn. Först ut kan två vinnare få en varsin flaska av supergoda O’Learys Hickory Smoke Barbecue Sauce och O’Learys Hot’n Smokey Barbecue Sauce att krydda sin grillning med. Grillsåserna är framtagna för O’Learys av BBQ-mästaren Paul Schatte och de passar perfekt till ribs, stekar och även hamburgare.

Vill du ha ett set av dessa goda barbequesåser? Lägg en kommentar i detta inlägg och du är med i utlottningen som pågår fram till 24.00 ikväll. Kommentarer efter detta klockslag godkännes ej och detta gäller endast inom Sverige.

Fotografierna kommer från Kryddlandet som även sponsar med dessa fina vinster. Kryddlandet är en webbshop som säljer både kryddor, såser, te och tillbehör till rimliga priser. De har bland annat varumärken som Jamie Oliver, Fiddes Payne, Chef Paul och O’Leary’s. Kika in på deras hemsida: http://www.kryddlandet.se och se deras sortiment själv. Ett litet tips är deras rätt så stora sortiment på ekologiska kryddor… Tack Joakim på Kryddlandet för sponsringen och för att ni vill vara med och fira bloggens födelsedag.

Print Friendly, PDF & Email

21 thoughts on “Vinn Barbequesåser från O’Learys

 1. Grattis till dina två år på bloggen. Jag själv startade min för två år sedan idag 🙂
  Jag har varit dålig på att lämna kommentarer här inne även om jag kikar in ofta.
  Såserna verkar smaskens 😛
  Hoppas du får en fin helg.

 2. Jag vill självklart vinna en smarrig barbequesås!
  Tack för alla underbara recept!
  Trevlig helg!

 3. Grattis på två årsdagen. Tänk vad tiden går fort.

  Älskar ju BBQ-såser så dessa hade passat fint i samlingen =)

 4. Hej, tycker du har en mycket trevlig blogg 🙂 De där såserna är ju smaskens, sign me up!

 5. Vore kul med någon barbecuesås som ingen annan har till vår årliga grillfest/kräftskiva för 15 året i rad. Grattis till 2 år.Har haft mycket nyttja av dina recept

 6. Jag skulle mer än gärna vilja ha de här såserna, är väldigt förtjust i starka, rökiga såser 🙂 Grattis till 2 år med bloggen!

 7. GRATTIS!!!!! Skulle vara kul OCH bra om man vann, för pojkvännens kompisar kommer upp nästa helg och då blir det grillparty! 😉 Kram

 8. Jag vill vinna!! Jag har aldrig vunnit nåt. Jag är inte för sent ute, det är en kvart kvar 😉 Trevlig helg

Comments are closed.