Tävlingar

Vinn Barbequesåser från O’Learys

Bloggen fyller hela 2 år (smile) och det ska vi självklart fira med en liten vinstregn. Först ut kan två vinnare få en varsin flaska av supergoda O’Learys Hickory Smoke Barbecue Sauce och O’Learys Hot’n Smokey Barbecue Sauce att krydda sin grillning med. Grillsåserna är framtagna för O’Learys av BBQ-mästaren Paul Schatte och de passar perfekt till ribs, stekar och även hamburgare.

Vill du ha ett set av dessa goda barbequesåser? Lägg en kommentar i detta inlägg och du är med i utlottningen som pågår fram till 24.00 ikväll. Kommentarer efter detta klockslag godkännes ej och detta gäller endast inom Sverige.

Fotografierna kommer från Kryddlandet som även sponsar med dessa fina vinster. Kryddlandet är en webbshop som säljer både kryddor, såser, te och tillbehör till rimliga priser. De har bland annat varumärken som Jamie Oliver, Fiddes Payne, Chef Paul och O’Leary’s. Kika in på deras hemsida: http://www.kryddlandet.se och se deras sortiment själv. Ett litet tips är deras rätt så stora sortiment på ekologiska kryddor… Tack Joakim på Kryddlandet för sponsringen och för att ni vill vara med och fira bloggens födelsedag.

Print Friendly, PDF & Email

21 Comments