Tävlingar

Vinn en glassmaskin!

Nu är tävlingen avslutad, vinnare håller på att utses….

Då var det dags för en tävling igen! Denna gång så kan du vinna  en riktigt fin glassmaskin från Philips, värde 839 kr. Det är Whiteaway.se som sponsrar med detta fina bidrag. Vill du vara med? Då ska du göra så här:

1) Lämna en kommentar i detta inlägg varför just du ska vinna och berätta gärna vilken favoritsmak du har

2) Länka till denna tävling på din Facebook-sida och skriv ”Jag älskar glass och vill vinna en glassmaskin”.

Tävlingen pågår fram till den 10 juni 2012 och endast inom Sverige. Därefter så utser Pontus från Whiteaway.se vinnaren. Missa inte chansen utan var med och tävla! Lycka till allihopa!

Print Friendly, PDF & Email

51 Comments

 • Amalia

  En glassmaskin borde alla ha
  speciellt en varm sommarda´
  Att göra glass är riktigt lätt
  och man kan göra på många sätt
  nyttig vill man ju gärna va
  mangosorbet det är vad jag kan tänkas ta 😉

  Jag älskar glass, speciellt nu på sommarn och det är ju såå mycket godare att göra sin egen glass. Jag skulle bli såå glad om jag vann, då kunde jag göra glass till min son varje dag denna sommaren 😉 håller tummarna hårt.

  2. Har delat på facebook.

  Mvh Amalia.

 • Anette

  Jag kör med LCHF och vill därför ha sockerfri glass med hög fetthalt :-). En riktigt god gräddglass gjord med vaniljpulver och bitar av mörk choklad vill jag kunna unna mig ofta i sommar ;-)!

  Jag länkar och delar på Facebook (Anette Kristoffersson).

 • lina cronier

  Om vi vunnit denna maskin som gör glass,
  så hade vi ätit i stora lass!
  Viol, citron och mynta favoritsmakerna är,
  men såklart även lass gjort på bär!
  Så vi håller både tummar och tår,
  och hoppas att det är vi som vinna får 🙂

 • Erik Håbring

  Ååå glass är det bästa som finns! Speciellt en äkta hemgjord vaniljglass med vaniljstång från tahiti, bättre kan det inte bli. Anledningen nog till att jag måste ha en nu i sommar!
  Mvh

 • Sussi Hägg

  Jag älskar Rom o Russin glass
  Jag vill vinna för att jag fyller år idag så det skulle passa perfekt
  Hihihi

 • Kristina

  1. Den här skulle vara perfekt för att kunna göra egen glass i sommarstugan i sommar. Smidigt när det är långt till affären, så att glassen smälter på vägen… Det är ju också perfekt att det gör det möjligt att göra glassen lite nyttigare! Dessutom kan man ju göra precis vilken smakkombination man vill. Min favoritglass är saffransglass med hallonsås!

  2. Delar på FB: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=370068689708660&id=100003787730518

 • Sylvia

  Glassen fick frysa ute i snödrivorna när jag var barn. Att endast kunna äta glass på vintern gjorde att det var väldigt lyxigt. Jag kan fortfarande drömma om den päronglassen. Jag skulle vilja prova att få fram den smaken med min glassmaskin igen. Den går nämligen inte att hitta hos någon glassproducent, och jag har testat många.

 • Eva Petri

  Hej, jag gör glass på jobbigt vis, så en maskin skulle underlätta otroligt, gjorde en egen smak sist med riven lime, limesaft, lite ingefära, honung, liten skvätt calvados och blandade i lite överbliven kolasmet. Det var gott. Annars är glass med kakdeg i, vansinnigt gott.

 • Annelie Liamia Olsson

  Har länge velat ha en härlig glassmaskin men ekonomin räcker inte till till denna lyx. Jag har sett så många spännande glassrecept jag vill prova på att göra. Prova med frukt och bär, proteinpulver och massa annat. Tror att bara fantasin sätter gränsen! Min favoritsmak är lakrits, men så här till sommaren är det gott med nån mer läskande smak också.. gärna citron, melon..

 • Nadia Walaf

  Sonen vill gå gärna prova att göra egen glass, men ärligt talat orkar jag inte göra det utan en glassmaskin, så därför vill jag gärna vinna.
  Min favoritsmak varierar lite efter säsong och humör, men chokladglass eller något med frukt är aldrig fel!

 • Jenny-Anne Johansson

  Med en glassmaskin kan jag göra min favoritglass. Sommartid uppskattar jag meloner och förutom grädde, socker, vaniljsocker och ägg så kör jag en bit melon i min mixer som jag sedan blandar i ”glassmeten”. Har man likör hemma så kan den äckligaste likören gifta sig bra i glassammanhang. Testa och se!

 • eva maria

  Något som är enkelt och gott och alltid en hit,
  är citronsorbet, hela familjens favorit.

 • Lisa Magnusson C

  Jag glömmer aldrig en god glass jag gjorde med lånad glassmaskin för många år sen!
  Gjord på äkta After eigth choklad, en riktig sensation!
  Hoppas jag får chansen att återupprepa den succén med min egen maskin!

  Lisa

 • Anna Jonsson

  Polkaglassen är en av mina favoriter! 🙂
  Här hemma äts det glass året runt, så hela familjen skulle bli jätteglad åt att få kunna exprimentera fram olika smaker i en glassmaskin!

 • Razia

  Vem skulle inte vilja göra en egen naturligt god glass. Fräsch och ekologisk och dessutom lyxig glass.
  Jag skulle defenetivt göra en ”kulfa” (pakistansk glass) med smak av kardemumma och mandel eller saffran och ros

 • Elisa & Lillfisen

  Hej! Hoppas på en glassmaskin så jag kan komponera Ihop lite fler alternativ på Laktosfriglass till min Lillfis som är 5 år än de få Laktosfria glass smaker som finns i butikerna. Lillfisens favoritsmak är Nutellaglass och min är Violglass med Lakritsrippel! Mmm!

 • Monica Hast

  Älskar körsbärsglass men den är svår att hitta där jag bor
  därför skulle glädjen att vinna en egen glassmaskin bli STOR.
  Då kan jag mixa och göra egna smaker minst en gång om dagen
  för med mitt glassbeoende gör det gott i lilla magen…

 • Margoth Östman

  Inte bara jag som älskar glass,i stora lass.
  Om jag en egen glassmasskin skulle få,skulle både jag och barnbarnen må.
  Men här är det högt i tak,vi har ju alla olika smak.
  Ett säkert kort jag väljer,alla vaniljglass sväljer.
  Har såklart delat till min facebooks sida.

 • Jenny-Anne Johansson

  Sommartid är jag mest förtjust i glass med fruktsmak MEN det finns ingen melonglass att köpa så jag gör den själv! Förutom glassens vanliga ingredienser (ägg, vispgrädde, strösocker och vaniljsocker) så kör jag melon i min mixer och blandar i ”smeten”. Supergott OCH somrigt! (alla melonsorter funkar – jag har testat)

 • Elga

  Oj, vilken svår fråga, all glass är ju sååå god. Men hemskt gärna något friskt som polkagris eller sött som kladdkaka. Gärna en stor kula av varje.

 • Maria Brander

  Jag har sex underbara barn som naturligtvis älskar glass, precis som jag! Vi har alltid önskat oss en glassmaskin. Min absoluta favorit är rabarberglass. Man kokar en gammaldags kompott på späda rabarber som man sedan blandar ned i glassmeten ttillsammans med kokosrasp.
  Om barnen får välja blir det garanterad chokladsmak. Antingen vanlig hackad mjölkchoklad eller kanske Dajm, Toblerone eller Chokolate chip cookies-bitar i glassen.
  Men det roligaste med en glassmaskin vore ju att experimentera fram nya favoriter!

 • kicki kronborg

  Jag älskar glass och vill vinna en glassmaskin
  Så skrev jag på min logg med ett jättestort flin
  Hade jag turen att denna underbara sak vinna
  skulle jag bli hela kvarterets ungars gudinna
  Till mig själv skulle det bli kaffe- och chokladglass
  och, jag är rädd, i aldrig sinande underbara lass..

  Här ser ni min delning :-)https://www.facebook.com/#!/kicki.kronburg/posts/184630514999833

  Kram
  Kicki

 • jennie

  Klart att jag vill vara med och prova lyckan! Jag har 2 små blivande kockar hemma hos mig och jag och mina pojkar älskar att laga mat och baka tillsammans! Att gora glass har vi aldrig provat på men jag skulle kunna slå vad om att det skulle bli en stor favorit hemma hos oss! Och även mamma skulle bli glad då jag skulle kunna smussla ned en massa nyttigheter i den och hålla sockernevån på det minimala! En perfekt grej att ha nu när sommaren närmar sig med storm steg! Hemma hoss oss har vi olika favoriter lill prinsen tycker om gammeldags vanilj med daim i, stora killen tar gärna mint eller passonsfrukts sorbet, medans jag tycker om vanilj som man kan blanda alla sommarens frukter i! Hoppas pa tur!
  https://www.facebook.com/jenn.barbados/posts/250914781679744

 • anette carlsson

  Min favorit smak på glass är knäck.

  Jag önskar mig en glass maskin för jag äter glass året om. Stor konsument av glass.

 • Irene

  Jag älskar glass med bär blåbär-smultron-jordgubb-hjortron m.m

  Jag vill vinna för jag har en dotter som har mat allergi mjölk,nötter,allt som är rött,choklad.Så jag vill försöka mig på att fixa någon typ av glass till henne i sommar.

 • Jessica S

  Jag är less på alla tillsatser som finns i den köpta glassen. Allt som behövs är väl egentligen ägg, socker, mjölk och grädde och gott för smaksättning. Så simpelt och helt utan tillsatser. Därför vill jag börja göra min egen glass. Min favoritsmak är jordgubb – mums!

 • Viktor

  Jag är en mästare på chokladfondant, men har inte lyckats få till bailys glassen som jag har serverat till ordentligt ännu. blir mest isig i vanlig frys därför hade denna glassmaskin passat mig bra! Min favoritglass är nog mangosorbet toppad med citronvodka!

 • Hilde J

  Hej!

  1. Jag har faktiskt aldrig gjort glass själv!
  Men jag har den största glassälskaren i hela världen här hemma hos mig; nämligen min son! Sedan första gången han fick smaka glass så har han varit fast, han kan rata allt godis om han bara skulle få en liten glass. Men det är endast vanilj, choklad och jordgubb som går bra, isglass funkar inte. Har länge tänkt på att vi skulle göra egen glass och frysa in, skulle kännas både tryggare med tanke på tillsatser och jättelyxigt att få smaken precis som man vill!
  Jag håller faktiskt med sonen, jag gillar också ”barnsmakerna” bäst:)

  2. Länkar till min Fb med samma namn som i mailadressen!

  Nu hoppas familjen, och framför allt sonen, på tur, tänk vilken sommar vi skulle få!

 • Sara Norberg

  Det skulle vara så kul att kunna göra egen glass å sorbe till mig & barnen, min favorit är nog äkta vanlijglass. Minns när min mamma gjorde sånt då jag va liten & det skulle vara helt underbart att få kunna göra den själv å ge mina barn. Tänk nybakad blåbärspaj med hemma gjord vanlijglass, det skulle inte sitta helt fel =0D

 • Camilla Sandmark

  Hej!
  Skulle jag ha en egen glassmaskin så skulle jag exprimentera en hel del!
  Finns massor av smaker jag skulle vilja prova men av de jag redan ätit är körsbär en stor favorit! Gillar även blå druva och ananas som jag provat i en glassbar i thailand där de gjorde ”Italiensk” glass. Supergoda allihop!

 • Kristin Johansson

  Hej!
  Här älskar vi alla i familjen glass i stora lass. Jag har en 3 åring som skulle kunna äta glass tills dess att det sprutar ut ur öronen på honom. Att få göra egen glass till honom med lite mer naturliga råvaror och mindre socker skulle kännas sp mycket bättre. Favoritsmakerna är framförallt choklad eller jordgubb.

  Håller alla tummar och tår nu för tur.

  Med vänlig hälsning,
  Kristin

 • Anna-Lena

  Har en glassmaskin från 90-talet så jag skulle vilja ha en ny, tror denna är bättre och enklare att använda. Min nya favoritsmak är hallon och saltlakrits. Mums!

 • Emely Tuväng

  Jag vill vinna för att kunna glädja sonen på 2 år med att vi kan göra egen glass när han är hos mig. Vi skulle nog ha mycket roligt med en glassmaskin! 🙂 Jag gillar mest vanilj smak när det gäller glass! 🙂

 • Kerstin

  Hej. Jag vill verkligen vinna, hade beställ via ett ”deal-företag” och väntade men det visade sig att företaget som sålde dem inte fanns utan mina pengar försvann:( jag som så gärna ville prova – du hade ju testat .. Ja .. Längtar fortfarande iallafall :))
  Hoppas :)) / Kerstin

 • Caroline werner

  Har gått och förälskat mig i hemmagjord glass! Med elvisp och oändligt många in-och-ut tagande ut frysen för att få till den rätta krämiga konsistensen.
  Använder mig av ett proteinpulver med päron-vanilj smak som blir helt oslagbart gott!
  Så en stilren glassmaskin från whiteaway.se hade underlättat oerhört!

 • Ullan

  Länkat på FB: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=396965223683543&id=100003722685679

  Är en finsmakare när det gäller glass,
  butikernas bigpack tycker jag är kass.
  Tyvärr har min gamla trotjänare gjort sitt,
  innehållet blir inte längre isfritt.
  Hela familjen laktoskänslig är,
  så en glassmaskin är en kär mackapär.
  Utan tillsatser och med fantastisk krämighet
  – hemgjord glass är det bästa vi vet!
  Favorit är choklad och citron,
  eller kanske vanilj och melon!

 • SaraL

  Svarta vinbär- och chokladglass, gräddig körsbärsglass, fruktig sorbet. Kastar mig över recepten och det vattnas i munnen. Jag läser, förbereder och…fastnar! Denna rackarns glassmaskin som fattas mig så i mitt kök:(
  Dags för min tur nu!

 • Annchristn Holmlund

  Åhh det finns så många goda smaker men choklad är favoriten!
  Vi bor en bra bit från affären så glassen hinner alltid börja smälta innan vi är hemma trots att vi har den i kylbag:( Tänker alltid att innan värmen kommer nästa år så ska jag ha ett glasslager hemma men vem kommer ihåg detta när det fortfarande är småkyligt. Men med en glassmaskin skulle dettta problem lösas!

 • Frida

  Åh jag vill jättegärna vinna denna till en av mina bästa kompisar som fyllde år igår och hon fullkomligt älskar glass i alla dess sorter. Min favorit är gammal hederlig vaniljglass 🙂 Jag har tyvärr inte något facebookkonto men jag hoppas jag får vara med och tävla ändå.

 • malin andersson

  Hoppas att sommaren bjuder på sol och att jag får göra egen jordgubbsglass. Min och barnens stora favorit.

 • Nathalie Flisbäck

  Jag skulle så gärna vilja vinna en glassmaskin, gudars vad gott o göra egen glass. Drömmer mig bort lite från regninga småkalla dagar till ett sommarland med hemmagjord pistachglass, mumms 🙂

 • Melita Sara

  Jag vill vinna eftersom jag alltid velat ha en glassmaskin men inte har råd att köpa en. Dessutom vill jag gärna experimentera fram glass gjord på sojamjölk då jag är känslig mot vanlig komjölk.

  En favoritsmak?! Ojojoj, jag har så många men mascarpone- och jordgubbsglass är nog favoriten! ( även om jag egentligen inte borde äta den haha )

  http://www.facebook.com/melita.mulabdic

 • Marie Rosén

  Ååå har alrid velat ha en sådan, vilken lyx att kunna göra det hemma glass hemma själv. Min favorit hemmagjord glass är basilka glass, är så underbart gott:)

 • Johanna Marklund

  Har fått diabetes och har lite svårt att hitta sockerfriglass. Egentillverkad glass skulle vara en bra och god lösning. Favoritsmaken är vanilj, då är det lätt att smaksätta med olika tillbehör.

 • marie

  Min favorit blir en god sorbet med passionfrukt den är inte så söt som glass kan vara utan den är syrlig och extremt god.Då jag i höst ska kämpa med min vikt så kan denna vara bra då kan jag gör lågkalori glass till mig och maken och en fetare variant till mina barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.