Tävlingar

Vinn ett gott lakritspaket!

Dags för lite tävling igen! För dig som vill testa och baka med lakrits är detta ett superfint tillfälle. Ninasmat.se bidrar med ett fint lakritspaket som innehåller dessa tre produkter:

 1. Sötlakrits
 2. Rålakritspulver
 3. Sötlakritsirap

För att kunna delta  i tävlingen så vill Ninasmat.se att ni skriver en liten kommentar i detta inlägg och berättar vad det är ni saknar och skulle vilja köpa i deras internetbutik. Ge tips och förslag på nya produkter helt enkelt!

För att öka dina chanser så får ni även en extra lott om ni gillar Ninasmat.se  på Facebook och ytterligare en om ni gillar Nadjaskitchen.se på Facebook. Totalt kan ni skrapa ihop tre vinstlotter och då få en ökad chans att vinna detta fina paket.

Fram till den 21 oktober kan ni vara med och tävla. Skriv som sagt ett tips om vad ni skulle vilja se till försäljning, gilla oss båda på facebook, OBS! skriv även i kommentaren om du har gillat oss annars får du inte dina extra lottchanser. Tävlingen gäller endast inom Sverige.

Print Friendly, PDF & Email

31 Comments

 • Annika Nilsson

  Hej!

  Jag vill vara med och tävla i din finfina tävling!

  Jag har gillat båda sidorna såklart!

  Jag fullständigt älskar sirap med lakritssmak! Om bara svenska folket får smaka det, så tror jag det skulle slå som en raket i backen! Det är mitt heta tips!

 • Edvin Swenson

  Jag saknar rent allmänt i Sverige roliga och unika brödrostar med speciella rostmönster/ roliga utseenden, då alla elektronikedjor annars har samma sortiment !
  Om ni skulle ta in sådana skulle jag köpa en direkt, + att jag tror att många andra köksgalningar som vill vara lite unika/roliga skulle göra det med !

 • Therese

  Jag har gillat ninas mat på fb sen tidigare och nu har jag även gillat din fb sida. Saknar en tårtspade i plast/eller silikon. Hittade ingen sådan om jag inte är blind vill sägar, Therese e heter jag på fb.

 • Jessica Hellström

  Har gillat på FB (Jessica Hellström) 3 lotter

  När jag såg kategorin Vin öl och bartillbehör till festen så saknade jag
  essenser till att göra egen likör, sprit, shot, sen kanske lite roliga glas att
  ha till festen i glas eller plast, eller varför inte glasmärkare..

 • ermina

  hej det mesta finns på sidan men jag skulle vilja ha mer lite amerikanska tillbehör till bakning.efter som det e väldigt svårt att få tag i det som tex corn sirup olika smaker gele.har lagt er båda tpå facebook.gilla

 • Erica Iseby

  jag har gillat båda era sidor länge 😉 vill gärna vinna laktritpaketet och en sprits från decomax och/el en macaronsmatta 😉 superbra sidor båda två. !!! skulle gärna vilja vinna något så jag kan få inspiration att baka till halloween 😉

 • Lena Alfredsson

  jag är ute efter en bra termometer till mina bak och till annat bestyr i köket 🙂
  Och gillar er båda på FB.

 • Sofia

  Har gillat er båda på FB.
  En stor mortel. T.ex. så man kan göra choklad från bönor, eller örtbladningar.

 • Nadja

  Jag har tryckt in gilla både på din och ninas. Sen skulle jag vilja se lakrits och hallon i en god blanding för jag älskar dem smakerna ihop. =) Så det blir 3 lotter. =)

 • Anna K

  Jag skulle vilja ha lite torkade frukter som tex plommon.
  Jag har gillat båda sidorna med mitt namn Anna Karlsson.
  Jag tar 3 lotter!
  Kontaktmejl: playnsee(at)hotmail.com

 • Helena Nilsson

  Köpte sötlaktrissirap för att unna mig själv när jag var ute och reste för några år sedan. Jag blev förälskad i produkten men har inte hittat den sedan dess.

  // Laktristokiga Helena 🙂

 • Emely

  Underbar tävling!! Kan de inte utöka deras delikatess avdelning? Vill gärna se lite oljor och sånt som ”lyxar” till vardagen. Ha det fint!

 • Katja

  Gillar på FB
  Tycker miniprodukter till presentkorgar är mysigt. Som prova-på-produkter

  //Katja Årre

 • Elinjosefin

  jag tycker det saknas lite olika sorts dekorationer jag älskar att dekorera mina cupcakes o de saknas lite sånt i er butik. men det tror jag säkert att ni kan fixa! har gillat båda sidorna på facebook också 🙂 Håller tummarna för vinst!

 • Marlene

  Tack Nadjaskitchen för att du gav mig ett toppenbra tips på internetaffären Ninasmat!!! Bara jag får plus på kontot så ska här handlas 🙂

  Tävlar med tre lotter och vill gärna se fler utstickare, gärna roliga och lite ovanliga mönster. Sedan är det ju alltid extra trevligt med dekorationer i allsköns former och färger – strössel, glitterspray osv…

 • Tina

  Jag skulle vilja se mer strössel och bakdekorationer av olika slag. Det är ju att dekorera som är det roliga!

 • Anna

  Skulle vilja ha ännu mer ätbart, tex marmelader, knäckebröd och liknande. Även oljor och kryddor.

  Gillar båda på fb – Anna Berglund

 • Arne vettergren

  Saknar mint till att baka med täänk god mint pasta tillsammans med söt lakrits på en tårta gud så gött. Har gillat er båda på facebook

 • Mari Hintsala

  Jag saknar fina (överhuvudtaget) bakformar/muffinsformar (papper) =) Skulle passa fint nu till hösten och vintern att ha några fina bakformar hemma..

  Har gillat båda på facebook 🙂

 • Wesslantjej

  En sak som jag kollade efter på direkten var en digital köksvåg. Den är super i ett kök och ger en mer detaljerad bakning.. Så en bra köksvåg skulle jag gärna se dyka upp shoppen. För övrigt verkar det mesta finnas!!! Super!

  Jag har också gillat både Nadjaskitchen.se och Ninasmat.se på Facebook.

 • Helena

  Jag saknar svarta sesamfrön. Ibrahim från Turkiet brukade baka ett väldigt gott bröd i långpanna och då ska man pensla med ägg och sedan strö svarta sesamfrön ovanpå – jättegott!