Vinn ett grillpaket och ekologiska teer från Aromia

Sist men inte minst så lottar vi ut ett fint grillpaket från Aromia.se med de nödvändigaste grillkryddorna för en lyckad grillning och som avslutning tre fina ekologiska teer.

Grillpaketet innehåller kryddorna: Gratäng Cheddar (Aromias populäraste krydda), kycklingkrydda, grill fisk, grill honung, hamburgerkrydda, kryddsmörmix ört, kryddmix tzatziki, 1 grillhäfte med massor av grilltips

De ekologiska teerna är: Eko-te Honeybush med fruktig honungsmak (perfekt att göra iste av), Eko-te Apelsin och Eko-te Vanilj.

Vill du bli den lycklige vinnaren som kan få kamma hem hela detta fantastiska paket? Lämna då en kommentar i detta inlägg före kl. 24.00 ikväll så har du chansen. Utlottningen gäller endast inom Sverige.

Aromia te kaffe kryddor hud bad

De vackra fotografierna samt vinsten kommer från populära webbutiken Aromia.se som så gärna ställde upp med sponsringen. I deras webbutik finner du ett stort sortiment av kryddor, teer, kaffesorter, tvålar och andra fina presentartiklar. De gånger jag har beställt så har leveransen och servicen varit otroligt snabb och bra, vilket jag värdesätter mycket. Tack Aromia!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

37 thoughts on “Vinn ett grillpaket och ekologiska teer från Aromia

 1. Åh jag skulle jättegärna vilja vinna något av paketen! Är både inbiten grillare (en sådan som grillar fast det är -20°) och te-drickare, så båda paketen skulle passa perfekt!

 2. Wow detta skulle jag vilja vinna ett helt underbart sätt med goa kryddor har smakat dem hos en vän och de var underbara och då man är allergisk mot visa saker är dessa kryddor underbara

 3. Jag brukar besöka din blogg en gång om dagen så nu är det väl dags att kommentera också! Hoppas kan man alltid, ett jättefint paket att vinna.

 4. Åh vill inte missa denna tävling, jag är helt klart med..
  Grattis till 2 år, tiden går fort när man har roligt…
  Kram

 5. Vilken vinst! Vem gillar inte sånt här? Alla tesorterna låter smaskens och att de är ekologiska är toppen. Självklart vill man ha chansen att vinna denna vinsten också 🙂

 6. Vill gärna vinna.
  Älskar att prova nya saker.
  Grattis till 2 år.
  Äntligen har jag hittat hit också.

 7. Jag vill gärna vinna grillpaketet och fira att semestern börjar på fredag 🙂

 8. Grill, bakning och kryddor är min stora passion.
  Är väldigt glad att jag hittat din blogg.

 9. Oj vilket gotte-paket,självklart vill vi vinna detta!Jag såg förresten att Aromia fått in violbloms-honung i sin webshop. Måste klicka hem…Det måste ju bara vara SÅÅÅ gott i kvällsteet!

 10. Åh detta paket vill jag gärna vinna, sambon skulle bli glad över lite nytt te och jag över kryddorna

 11. Älskar att grilla och älskar kyrddor så kan det bli bättre?

  Skrev ett inlägg tidigare men det kom tydligen inte med eller har du fullt upp med att godkänna 🙂

Comments are closed.