Vinn ett rostfritt grillset från Lyckas med mat

Vi fortsätter att fira bloggens 2-års dag med att lotta ut ett rostfrill grillset från Lyckas med mat.  Setet är perfekt nu i dessa grilltider och innehåller en stekspade, en gaffel och en tång. Alla redskapen är 37 cm långa så att man inte bränner sig om fingrarna.

Vill du vara med i utlottningen och få en chans? Ja lämna bara en kommentar i detta inlägg så är det klart. Du har fram till klockan 24.00 ikväll. Kommentarer efter det klockslaget godkännes ej och utlottningen gäller endast inom Sverige.

Fotografiet och sponsringen kommer från webbutiken Lyckasmedmat.se . Där kan du finna alla möjliga köksredskap, tillbehör, kryddor och presenter till köket. Jag är ofta där och kikar och vill ha så många saker så att jag till slut har svårt att välja vad jag ska ha. Men sist blev det två olika dekorationsset från Wilton som jag ser fram emot att använda inom kort. Tack Peter på Lyckas med mat för att ni ville vara med och fira bloggen.

Imorgon är det fjärde och sista födelsedagsutlottningen så missa absolut inte den. Lycka till!

Print Friendly, PDF & Email

38 thoughts on “Vinn ett rostfritt grillset från Lyckas med mat

 1. Det fanns mycket på den sidan som man kan tänka sig, man kanske ska se om man kan hittar något man är i behov av. Självklart vore vinsten trevlig 🙂
  Ha en bra dag!

 2. Hej hopp i solen.
  Eftersom jag älskar att gilla och gör det nästan varje dag på sommar så vill jag vara med och vinna nya fina grillsettet. Dessutom har min grilltång gått sönder.

  Ha en trevlig dag
  kram Anna

 3. Åh, jag vill vara med! (Trött på att grilla med arbetshandskar på händerna för att inte bränna sig.)

 4. Ja! Tänk vad roligt det vore att vinna ett sådant och överraska sambon med 🙂 Hoppas!!

 5. Jag vill gärna vara med och tävla och ha en chans på en fin present till pappan

 6. Jag vill bara tacka för en underbar blogg som har gett mig mycket insperation =) och självklart vill jag vara med och tävla =)

 7. Halloj!!

  Jag vill oxå vara med och tävla, tävlingar är skojiga!
  Ha det så gott!! =)

Comments are closed.