Vinn Jamie Olivers nya fina kryddkvarnar

Vi fortsätter att fira bloggens 2-års dag med att lotta ut Jamie Olivers nya fina kryddkvarnar. En vinnare kan vinna tre stycken stora kryddkvarnar och de innehåller: medelhavssalt, hot chili peppar och tellicherry svartpeppar. De är kan användas till att krydda köttet lite extra inför grillningen eller till den vanliga dagliga matlagningen.

Lämna en kommentar i detta inlägg om du vill vara med i utlottningen. Utlottningen pågår fram till ikväll 24.00. Inga kommentarer godkännes efter detta och utlottningen gäller endast inom Sverige.

Tommy och Toja import sponrar utlottningen med dessa fina och vackra kryddkvarnar och det tackar vi så hemskt mycket för. Ni känner nog igen Toja Import sedan tidigare här på bloggen. Tack vare dem så har vi fått in Jamie Oliver’s och Fiddes Payne’s produkter här hemma i Sverige. Produkterna ska finnas i de vanliga matvarubutikerna och om inte efterlys dem mer än gärna för dessa produkter piggar upp vardagen mycket i köket.

Print Friendly, PDF & Email

41 thoughts on “Vinn Jamie Olivers nya fina kryddkvarnar

  1. Första gången jag är inne på din blogg och hoppas ju såklart att just jag vinner kryddorna 🙂

  2. Jag brukar få nitlotter men nu hoppas jag på en lyckolott :=)

    Grattis till de 2 åren :=)

    Sabina

  3. Phu….det var i sita momangen!
    Klart jag vill vara med och pröva lyckan att vinna dessa fina kryddkvarnar. Brukar vara inne och låna recept ofta här men är dålig på att göra avtryck…sorry. Har idag inte kunnat sitta vid datorn då jag fått äran att tillbringa dagen med mitt barnbarn…och då har man inte tid med datorn. Så jag slänger in en chansning så här i sista minuten.

Comments are closed.