Vinn Liptons nya exklusiva te

Tävlingen är nu avslutad

Lipton har kommit ut med en ny exklusiv kollektion av téer, 6 olika smaker som associeras till olika länder med högsta kvalité och endast naturliga ingrdienser. Vad sägs om: Black Rose, Green Gunpowder, Solid Assam, London Earl Grey eller Mild Ceylon? Du kan läsa mer om dem här. Jag har nu fått en hel hög med nya téer från Lipton att lotta ut, både som lös te och i pyramidpåse. Tre vinnare kan vinna 5 paket var, inte illa eller hur?

 

  

Vill du vara en av vinnarna? Då gör du så här:

1) För att få en lott skriver du en liten kommentar i detta inlägg och säger vilken tesort du gillar mest. Är det svart, röd eller kanske grön?

2) För att få en extra lott skriver du om denna tävling i din blogg och länkar hit till www.nadjaskitchen.se . OBS! Skriv om du länkar.

Tävlingen pågår fram till fredagen den 9 april klockan 18.00. Tävlingen gäller endast inom Sverige. Lycka till allihopa!

 Foto: pressbild från Lipton

Print Friendly, PDF & Email

84 thoughts on “Vinn Liptons nya exklusiva te

 1. ”Jag vill vara med”
  Jag dricker nästan alla sorter, då jag fick nästan sluta med mitt kaffe drickande då min minsting som jag ammar blev så ledsen och fick ont i magen på kvällarna. Nu är det mycket bättre.
  Hoppas att just jag får prova på någon av de nya sorterna, har kollat in dem på vår butik men ej köpt ännu.

  Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.
  hockeytossan@hotmail.com

 2. Jag gillar rött the och vill gärna vara med och tävla 🙂 Ändå tycker jag Black rose lät mest intressant 🙂 Länkat i min blogg.

 3. Jag testad nyligen ett vitt te och jag måste säga att det var nog det godaste jag någonsin druckit. Till och med min sambo som aldrig tycker om te tyckte om det.

 4. Jag är gärna med och tävlar. Min favorit är antingen grönt the mint eller svart the earl grey.

  ha en fortsatt härlig påsk

 5. Jag är med! 🙂
  Jag gillar mest rött te, men dricker nästan aldrig det. Men är med ändå för mamma skulle bli glad om jag vann.

 6. Thé är ett måste för mig. Jag har spanat på de nya sorterna och alla verkar supergoda. Har dock inte testat någon än så jag kan säga vilken som är godast av dem.

  Jag dricker helst grönt thé. Gärna med någon smaksättning.

  Kramkram!
  Natalie

 7. Åh, te! Jag dricker grönt eller rött te varje dag, men jag gillar nog rött bäst! 🙂

 8. Är gärna med och tar en lott 🙂
  Dricker helst svart eller rött te med olika smaksättningar.

 9. Gillar nog bäst svart te. Tycker det finns flest smaker som tilltalar mig. Har provat både rött och grönt också men fallit tillbaka till svart 🙂

 10. Egentligen så är jag förbannat tråkig och enformig av mig, men jag gillar att ha rutiner i vardagen.. En favorit är i alla fall grönt te som jag dagligen dricker som avslutning efter frukosten! 🙂

 11. Heej! Jag är jättegärna med, jag älskar te 🙂 Mitt favorit te är rött te, fantastiskt gott!

  Jag tar en lott, tack 🙂 Glad påsk!

 12. Jag tycker att rött te är riktigt gott! Eller ja, jag gillar de flesta teer, men jag försöker undvika svart te på kvällarna iaf…
  Glad Påsk!

 13. Jag vill delta!
  Jag dricker både grönt och svart te, men jag om jag måste välja är nog svart te favoriten hos mig =)

 14. Min favorit finns inte längre. Det var Friggs örtte SÖTLAKRITS. Men nu gillar jag Friggs gröna te INGEFÄRA/CITRON. Tycker om lenande teer…men testar gärna de sorterna man kan vinna!

  vh
  Monika

 15. jag vill vara med!! Jag är barnsligt förtjust i chaité men börjar mer och mer få smak för olika gröna téer och mattéer.

  smygbloggaren [at] gmail [punkt] com

  länkar också!!

 16. Hej!
  Jag är gärna med här..Jag gillar mest rött te. men det mesta går hem hos mig..Te är gott.. Länkar till dig
  Ha en fortsatt bra Påsk

 17. Jag är gärna med och tävlar! Letar fortfarande efter mitt favoritte, inte hittat nåt riktigt än, men har fastnat för många av de gröna teerna.
  Har länkat i sidospalten på min blogg.

 18. Jag är gärna med och tävlar! Mitt favoritte är svart – gärna en kryddig sort såsom chai!

 19. Jag måste nog säga att min favorit är lipton yellow lable tea då det är den enda jag kommit mig för att prova 🙂

 20. Svart te är min favorit och även grönt te gillar jag, däremot har inte rött fallit mig i smaken än.
  Hälsn Pernilla

 21. Jag dricker alla sorters te – men lite beroende på när på dagen eller stämning hos mig.
  Rött te är gott nästan jämt, grönt te tar jag när jag vill slappna av lite och svart te passar till frukost;-))
  Kommer naturligtvis att länka hit!

 22. Mest dricker jag svart te – gärna smaksatt, men inte för mycket articiell smak. På kvällen sitter ett kryddigt rött te bätre. Grönt te däremot kan jag vara utan.

 23. Jag tycker det är gott med te rött te har jag ej druckit så mycket av. Jag brukar avsluta men kväll med en kopp kamomill te.

  Anna

 24. Jag dricker de flesta te-sorterna, utom riktigt fruktiga, syrliga teer. Helst skulle jag nog vinna svart te. Det går alltid hem och smakar mer än de andra. Dessutom så kan man utan problem ha i lite mjölk/grädde om man känner för det någon gång då och då.

 25. Åh, perfekt tävling för mig som älskar te. Dricker både svart och grönt. Men föredrar svart gärna i svartvinbärssmak.

 26. Självklart vill jag vara med o tävla. Jag gillar bäst svart té men dricker också grönt ibland. Jag länkar i högerkanten på min blogg.

 27. Jag är en röd te-person. Rooiboos dricks gärna samtidigt som jag läser Damernas detektivbyrå.

 28. Jag vill också vara med och tävla. Min favorit är nog grönt te, men gillar andra sorter med, beror på vilken smak det är.

 29. jag älskar te, oftast blir det att jag dricker svart eller grönt te då jag nästan aldrig provat rött 😀

 30. Jag är en riktig TEÄLSKARE och dricker säkert upp emot 6-7 koppar/dag. Just nu är jag mest inne på rött te, men gillar alla sorter, även om favoritteét är chai.
  Kramar!

 31. jag gillar black te så klart fast det är spännande med något nytt..blommor ser så fint ut i te, en gång hade jag rosenknoppar det var lyxigt

 32. Oh, är gärna med!

  Älskar alla sorts teer – är en riktig tefantast – men om jag får välja så blir det nog vitt te, som jag nyligen upptäckt 🙂

  Kram

 33. Jag är jättegärna med!

  Jag gillar grönt te, jag vet inte varför. Men på något sätt blir jag lugn och oftast smakar det inte lika mycket som de andra. Det är gott och avslappnande 🙂

 34. Jag gillar svart the..Är så gott att dricka på kvällen i stället för kaffe.
  Tar en lott för jag har ingen blogg.
  Mvh Yogi

 35. Är hemskt gärna med! Min favvo-te beror helt på humör och tidpunkt på dygnet… på morgonen kan t.ex. en kopp svart te pigga upp, medan chai-te är gott till eftermiddagsfikat… Och jag dricker alltid en kopp rooibos-te på kvällen för att varva ned 🙂

  Hoppas nu på tur!

 36. Jag tycker om att testa nytt och gillar det mesta, men favoriten är ett svart te. Black Rose lät spännande…

Comments are closed.