Nadja tipsar,  Tävlingar

Vinn lite nytt till köket

Tävlingen är nu avslutad, vinnaren meddelas snart…

I vår vill jag ha härliga pastellfärger i mitt kök så jag spanar för fullt just nu efter ting jag kan hitta. Jag hittade (tack vare ett litet tips från Kalasgott) en underbar sida som heter Elsas hem. De har många fina härliga ting. Jag kunde inte låta bli att göra en liten beställning. Det blev nya fyrkantiga och blommiga bakformar (inte för att jag behövde nya utan för att de är vackra och annorlunda) och en söt liten picnic korg från Green Garden. I den lilla picnickorgen ska jag förvara antingen bakprodukter som man har i lösa påsar eller kanske kryddor, vi får se. Den är bara vacker att se på. Jag är i alla fall helnöjd med köpet och leveransen var snabb. Jag återkommer om bakformarna när jag har provbakat något i dem.

Men nu till det roliga. Malin på Elsas hem ställer upp och sponsar samma produkter till bloggens första utlottning detta år. En vinnare kan vinna dessa fina produkter (bakformar och picnickorg). Är du intresserad? Lämna en liten kommentar i detta inlägg att du vill vara med och hoppas sedan på det bästa. Utlottningen avslutas nu på söndag klockan 18.00 och inga kommentarer godkännes efter det. Obs! Utlottningen gäller endast inom Sverige.

Print Friendly, PDF & Email

89 Comments