Vinn lite nytt till köket

Tävlingen är nu avslutad, vinnaren meddelas snart…

I vår vill jag ha härliga pastellfärger i mitt kök så jag spanar för fullt just nu efter ting jag kan hitta. Jag hittade (tack vare ett litet tips från Kalasgott) en underbar sida som heter Elsas hem. De har många fina härliga ting. Jag kunde inte låta bli att göra en liten beställning. Det blev nya fyrkantiga och blommiga bakformar (inte för att jag behövde nya utan för att de är vackra och annorlunda) och en söt liten picnic korg från Green Garden. I den lilla picnickorgen ska jag förvara antingen bakprodukter som man har i lösa påsar eller kanske kryddor, vi får se. Den är bara vacker att se på. Jag är i alla fall helnöjd med köpet och leveransen var snabb. Jag återkommer om bakformarna när jag har provbakat något i dem.

Men nu till det roliga. Malin på Elsas hem ställer upp och sponsar samma produkter till bloggens första utlottning detta år. En vinnare kan vinna dessa fina produkter (bakformar och picnickorg). Är du intresserad? Lämna en liten kommentar i detta inlägg att du vill vara med och hoppas sedan på det bästa. Utlottningen avslutas nu på söndag klockan 18.00 och inga kommentarer godkännes efter det. Obs! Utlottningen gäller endast inom Sverige.

Print Friendly, PDF & Email

89 thoughts on “Vinn lite nytt till köket

 1. Självklart skulle jag vilja vara med och försöka vinna de fina grejerna! Särskilt bakformarna skulle platsa finfint i samlingen.
  Ha en trevlig vecka.
  /Ylva

 2. Vilken söt picknick korg den gillade jag verkligen det är alltid kul med nya saker till köket. Det var även fina och annorlunda bakformar sådant är också alltid kul. Jag hoppas jag vinner annars får man väl kanske köpa detta själv.

  Anna

 3. Jag prövar lyckan med detta inlägg.
  Såg muffinsarna med de roliga fyrkantiga formarna. Skulle vara roligt att kunna ha med dessa på min dotters 4-årskalas i början av februari!

 4. Den där picnickkorgen skulle vara en liten dröm, och passa perfekt hos mig….Vill ha!
  ”Vacker” blogg du har!! Och ha en go vecka! tina

 5. Jaaa! Jag vill gärna vara med i utlottningen!
  Har varit in hos dig några gånger..då jag inspireras så enormt av dina recept!

 6. Oj vilka fina saker, skulle inte ha något emot att vinna dem!:) Måste också säga att du har en väldigt fin matblogg!

 7. Åh vad fina vinster! Självklart vill jag vara med och tävla om detta. Nu är det bara att hålla tummarna;-)
  Tack för många goda recept!

 8. Oh, vad fina saker!!! Vill gärna vara med och tävla om dem 🙂 Nu blir det att hålla tummarna 🙂

 9. Ååå vad superfina saker till köket, skulle passa perfekt hemma hos mig så jag är självklart med i tävlingen..

  Tack för en riktigt inspirerande blogg.

  Kram Camilla

 10. Wow…är det sant?? Kan man vinna de där skönheterna? Jag vill absolut vara med och tävla. Kikade in på Elsas sida och allt är helt ofattbart tjusigt. Cravings på hög nivå…
  tack för tipset!

 11. Åhhh, vad fina de var! Självklart vill man vara med och tävla om dem! Hoppas, hoppas, hoppas 🙂

 12. Åh, jag skulle väldigt gärna vilja vara med och tävla om de fina sakerna!

 13. ååååååå så söt!!!! 🙂
  ska genast kolla på Elsas sida – ska ju inreda en massagesalong i mars å behöver säkert ngt….

 14. Vill gärna vara med på denna utlottning,så vackra saker.Älskar allt du bakar och lagar!

 15. Jag vill naturligtvis också vara med! Föreställer mig härliga muffins med blåbär och vit choklad i de söta formarna, med lite smulpajsdeg på toppen… Mums!
  Picnickorgen hade passat utmärkt hemma hos mig som tidningskorg för alla fina mattidningar!

 16. Vilka söta formar och krog. Skulle passa jätte bra till vårt lantställe i sommar :o)

 17. Nämen det här kändes juh konstigt. Samma bakformar och SAMMA picnic låda satt jag och tittade på här innan ikväll. Fick mail angående adressen till hennes webshop… gudomligt fina saker och jag klickade i både bakformarna och den där lådan… just för att jag ville ha strössel i min 🙂
  Sen insåg jag att jag inte kan beställa det just nu för ekonomin håller inte 🙁

  Så nu håller jag tummarna tills på söndag för att verkligen hoppas att det blir jag som vinner 🙂

  Hoppas du blir nöjd med dina saker 🙂

 18. Åh, klart jag vill vara med och tävla. Den annorlunda picnic korgen är ju bara så underbart söt!

 19. Dessa vackra ting vill jag vinna,
  tur att jag din sida råkade finna.
  Chansen tar jag naturligtvis,
  när vinsten är detta fina pris.

 20. Klart jag vill tävla! Men inte för egen vinning, utan de skulle vara perfekta presenter till en av mina väninnor bara för att jag tycker så mycket om henne!

 21. Åååh, skulle gärna vinna lite nya fräscha prylar! Känner mig lite otursförföljd just nu (skilsmässa, flytt, dålig ekonomi) så jag skulle verkligen behöva lite guldkant på min vardag…

 22. vilka fantastiskt fina produkter elsashem hade, och så många!
  dessa var supertjusiga så jag är absolut med!
  kram, LouiseL

 23. Fantastiskt vackra ting och annorlunda. Något jag klart skulle vilja äga så en utlottning passar ju som handen i handsken.

 24. Hej Nadja! Denna tävlingen måste vara menad för just sådana personer som jag, som älskar att baka och gärna vill tillsätta det där lilla extra, vilket kan vara supersöta bakformar eller en mysig picknickkorg att bära runt mina snickerskakor i när jag traskar runt i skogen eller bara vill ha med mig något gott att mumsa på när jag ligger på stranden! Skulle uppskatta det där lilla extra när jag bakar eftersom det finns så lite butiker med just detta utbud här omkring!

  Får tacka så mycket för chansen åtminstone!

  Kram Kram

 25. Hej
  jag vill väldigt gärna vara med i din fina tävling
  Tar nu chansen och hoppas på tur.

 26. Superfina vinster! Jag vill gärna vara med och tävla.
  acwikberg(at)live.se

 27. Jättefina vinster. En sådan tävling vill man väl inte missa. Kul med lite vårfräscht i köket!
  = )

 28. Oj hjälp vad fina grejer! Skulle inte sitta fel att ha det hemma. skulle närmare bestämt sitta som handen i handsken. Håller både tummar och tår nu!

 29. vilka UNDERBARA vinster!!! det är klart jag är med o håller tummarna hårt nu o hoppas,hoppas,hoppas på vinst!!!

 30. Hej!
  Självklart vill jag vara med i denna fina utlottning/samarbete mellan dig och en av mina absoluta favoritbutiker Elsas Hem. Jag har helt missat dessa former, då jag främst brkar kolla efter inredning och/eller barnsaker när jag kollar in Elsas Hems sortiment, men Maileg burkar och Greengate porslin är andra favoriter som det kliar i fingrarna att klicka hem.
  Just dessa bakformar ser spännande ut, min lilla ”lura” fyller 2 år den 13 feb och då ska familj och närmsta släkt bjudas på kalas, och då hade det varit roligt att få testa att baka i dessa former, kanske någt mer ”matnyttigt” typ pizzabullar eller liknande.

  Håller tummarna och hoppas på tur – har även tipsat mina läsare om ert samarbete: http://lurans.blogg.se/2010/january/till-baket.html

  Trevlig avslut på helgen!
  Önskar
  Therese – Sockenvägens Söta

Comments are closed.