Vinn tjusiga bakformar!

Denna utlottning är nu avslutad!

Jag hittade dessa fina bakformar i min matvaruaffär idag och eftersom jag är så glad över att det är fredag så lottar jag ut dem. Det enda du behöver göra är att skriva en liten kommentar att du vill vara med. Tävlingen avslutas nu på söndag (19 oktober) kl. 18.00. Jag lottar ut (eller ber min dotter dra lott för att vara opartisk) senare den kvällen. Hoppas du vill vara med!

Print Friendly, PDF & Email

9 thoughts on “Vinn tjusiga bakformar!

 1. jag skulle vilja grädda små söta cupcakes i de där och ge till min mamma för hon är så söt!

  Jag är med i tävlingen 🙂

  kramåpuss

 2. De var ju hur snygga som helst de där formarna, letar alltid nya varianter av muffinsformar för att experimentera med… De här skulle göra sej bra med en matig fetaostmuffins i.

 3. oj oj oj vilka tjusiga.. har funderat på att åka ner till sthlm bara för att köpa ett par fina på lagerhaus el liknande! älskar verkligen såna här med fina mönster, man blri så glad av dom! 🙂 hoppas din dotter nu drar min lott, det skulle jag bli jätteglad av 😉 haha. kram på dig, ha en bra kväll!

 4. självklart vill jag vara med och tävla! var i sthlm för ett tag sen och kollade på formar i den stilen, fick dock gå därifrån utan några bakformar eftersom min plåmbok sa ifrån.. 🙁

 5. Vilka balla formar i dom kan man gör supergoda muffins till halloween. Vinner jag inte måste jag ha dom i allafall.

  Anna

 6. Jätteskoj att ni ville vara med! Vinnaren blev: ANNA. Grattis! Till er andra: Tack för att ni ville vara med. Fler utlottningar/tävlingar kommer så håll utkick.

  Nadja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *