Tävlingar

Vinnaren av Aromias julpaket är….

Det blev hela 57 deltagare i denna tävling och jag tackar er alla för att ni ville vara med. För att göra det enkelt för mig bad jag min man säga en siffra mellan 1 och 57 och hans svar blev nummer 42. Därmed kan jag säga att vinnaren av det fina julpaket från Aromia är…kommentar nummer 42! Kommentar nummer 42 lämnades av Lolla. Är du snäll och mailar mig din adress så fort som möjligt så att du får ditt paket innan jul.

Tack ännu en gång till er alla som deltog och visade intresse. Jag hoppas kunna komma med en ny fin tävling snart. Ett stort tack även till Aromia.se som sponsade med denna fina vinst. Ni som inte hade turen att vinna,  kan alltid beställa God Jul paketet på deras hemsida för endast 112 kronor.

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.