Tävlingar

Vinnaren av ”Jullängtan”!

Jag ska inte hålla er så länge till på halster men först vill jag tacka alla som har varit med…hela 65 stycken! Jag önskar att alla hade kunnat få ett var sitt paket men som det är i tävlingar så kan inte alla vinna. Och nu…. min dotter drar en lott…Vinnaren blev….. ”Tata” (fanfar):

Vinnaren är: Lisa!

Ett stort grattis från mig. Maila din adress till mig på nadjasculiness@hotmail.com så meddelar jag Aromia, dom skickar vinsten direkt till dig. Tack även till Aromia som sponsrade den fina vinsten.

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

  • Jennie

    Jag håller i en tävling på min blogg just nu med en riktigt fin julklapp som pris! Kika in för mer info om hur du tävlar! 😉
    Hälsningar,
    Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.