Tävlingar

Vinnarna av sommartävlingen kommer här!

Först vill jag tacka ALLA som tog sig tid och ville vara med i tävlingen. Det har varit jätteskoj att läsa era bidrag och jag har nu dragit tre vinnare. Motiveringen till att dessa tre recept vann är att de är något som jag själv skulle tänka mig tillaga och de lät godast och helt i min smak. Här kommer vinnarna:

  1. Lotta sin spännande: Tacogratäng. Den kommer jag absolut provlaga här hemma.
  2. Malin med sin: Lövbiffsgryta.
  3. Jessica med sin: Potatisgnocchi med skinksås.

Grattis till er tre! Maila mig er adress på nadjaskitchen@hotmail.com så att jag kan skicka det vidare till Oatly’ representant Maria. Hon kommer sedan att höra av sig till er och skicka vinsterna. Tusen tack återigen till alla som vill vara med. Fler tävlingar kommer framöver så håll utkick.

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.