Visste ni att…

Gillar ni tacos? Då undrar jag om ni visste att Old el Paso har börjat fritera sina chipsprodukter i solrosolja istället för palmolja? Det är bättre och hälsosammare och inte nog med det, på så sätt innehåller chipsen 80 % mindre mättat fett! Bravo Old el Paso, jättebra gjort!

Jag har smakat dessa och finner dem mycket goda, men som alltid så är de svåra att äta (men det hindrar en inte alls eller hur?). Hur gör ni? Har ni några bra tips på hur man ska äta tacoskal utan att spilla ut hälften av fyllningen?

 bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

7 thoughts on “Visste ni att…

  1. Vad bra! Ska jag berätta för min kille, han gillar sådana. Jag gillar bara mjuka, så jag kan inte ge dig några tips…

  2. Hej Nadja. Kollade runt lite på matbloggar, hittade din, kanon, här får man både både tips och annat smått och gott.

  3. Så bra, inte bara för hälsan utan oxå för miljön!
    Vi brukar köpa sk. båtar istället och tycker dom håller fyllningen kvar mycket bättre. Annars kör vi med Soft Tortilla.

  4. Vad bra! Jag visste inte att de gjort om dom.

    Jag har inget bra tips när det gäller hur man ska äta dom, det är bara att bunkra upp med servetter innan. 🙂

    Fin blogg du har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *