Nadja provsmakar, Nadja tipsar

Visste ni att…

Gillar ni tacos? Då undrar jag om ni visste att Old el Paso har börjat fritera sina chipsprodukter i solrosolja istället för palmolja? Det är bättre och hälsosammare och inte nog med det, på så sätt innehåller chipsen 80 % mindre mättat fett! Bravo Old el Paso, jättebra gjort!

Jag har smakat dessa och finner dem mycket goda, men som alltid så är de svåra att äta (men det hindrar en inte alls eller hur?). Hur gör ni? Har ni några bra tips på hur man ska äta tacoskal utan att spilla ut hälften av fyllningen?

 bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

7 Comments

 • Emma

  2010/08/01

  Vad bra! Ska jag berätta för min kille, han gillar sådana. Jag gillar bara mjuka, så jag kan inte ge dig några tips…

 • Susie i köket

  2010/08/01

  Hej!

  Följer ju alltid din blogg, så jag länkar till den från min. Hoppas det är ok!

 • anna

  2010/08/01

  Låter bra jag älskar tacos.

  Anna

 • anna

  2010/08/01

  Låter bra jag älskar tacos.

  Anna

 • Lola

  2010/08/02

  Hej Nadja. Kollade runt lite på matbloggar, hittade din, kanon, här får man både både tips och annat smått och gott.

 • Mårtenssons kök

  2010/08/05

  Så bra, inte bara för hälsan utan oxå för miljön!
  Vi brukar köpa sk. båtar istället och tycker dom håller fyllningen kvar mycket bättre. Annars kör vi med Soft Tortilla.

 • MÅ Gott, Åsa

  2010/08/12

  Vad bra! Jag visste inte att de gjort om dom.

  Jag har inget bra tips när det gäller hur man ska äta dom, det är bara att bunkra upp med servetter innan. 🙂

  Fin blogg du har!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.