VV och jag

171210 – Första dagen

Första dagen gick bra. Jag valde rätt livsmedel helt enkelt. De flesta hade nollpointsvärde enligt det nya systemet (proteinrika och mättande också) så på kvällen när jag inte var så hungrig men hade typ 15 smartpoints kvar att äta upp. Jag valde då 2 skivor surdegsbröd med ost till mitt kvällste med gott samvete. Jag lyckade till och med spara 4 smartpoints och dessa läggs över på mitt veckobonus. Perfekt nu till jul, då kan man spara ihop lite extra poäng.

Första dagen känns bra. Det gäller att välja så mycket som man kan av de livsmedel som har nollpointsvärde i nya WW Flex-programmet, och det är över 200 livsmedel att välja emellan. Vanliga livsmedel så som ägg, fisk och kyckling har det och även majs och gröna ärter. Min första känsla när det gäller detta program är positivt. Jag kommer säkert hamna i en del fallgropar men då har man veckobonuset som man kan ta av…eller så kan man njuta av något riktigt smarrigt med utan att det gör någon skada på viktminskningen!

171210 Under denna sida kommer ni att kunna följa mig och min resa med Viktväktarnas nya program ”WW Flex”. Startdatum: 171210.

Print Friendly, PDF & Email