Digitala kokböcker/receptblad

Skulle du vilja ha en kokbok eller receptblad från Nadjaskitchen.se? Inga problem!

Digitala kokböcker

Med digitala kokböcker så menar jag kokböcker i PDF format som man får digitalt via mejl. Varje kokbok kan laddas ner och sparas på egen dator och man har den för alltid. Man kan även välja att skriva ut PDF-filen om man så önskar, lägga bladen i skyddande plastfickor och sedan i pärm.

I kommande kokböckerna så kommer det även att finnas helt nya recept som inte finns här på bloggen.

Digitala receptblad

Med digitala receptblad så menar jag recept på ett A4-blad i PDF format som man får digitalt via mejl. Varje receptblad kan laddas ner och sparas på egen dator och man har den för alltid. Man kan även välja att skriva ut PDF-filen om man så önskar, lägga bladen i skyddande plastfickor och sedan i pärm. Eller varför inte samla ihop dina favoritrecept och göra en egen kokbok av recepten från Nadjaskitchen? Det finns tre olika motiv på receptbladen att välja emellan. Glöm inte att ange vilken motiv önskar vid beställning.

Hur går det till?

Hur går man tillväga? Jo, kika nedan vilka kokböcker eller receptblad du önskar köpa. Välj ut vad du önskar och fyll i formuläret som finns längst ner på denna sida. När jag ser din beställning så kommer jag att kontakta dig om betalning. I dagsläget kan jag endast erbjuda Swish som betalningsmetod. När jag sett din inbetalning så mejlar jag tillbaka och du får kokböckerna/receptbladen du beställt i PDF-format.

OBS! Viktigt att veta! Det går inte att ångra sitt köp efter det att jag har mejlat över PDF-filen till dig. Detta för att det inte går att bevisa att man inte har skrivit ut eller sparat filen på något sätt.

Varför tar jag betalt?

Jo, för att jag ha lagt mycket tid på att skapa dessa böcker/receptblad men även tid på att skapa recept, tillaga maten och fotografera rätterna. Det är inget köptvång utan helt valfritt. Recepten som finns på bloggen är alltid gratis.

Har du frågor? Ställ dem gärna innan du gör ditt köp

Om du undrar över något så är det bra om du ställer dina frågor innan du gör ett köp. Enklast för dig är att använda nedanstående formulär. Jag svarar så fort jag hinner.

 


Just nu finns dessa kokböcker att köpa: 

5 Goda julrecept pdf

 

5 GODA JULRECEPT (2022)

Ett litet digitalt recepthäfte i PDF-format som innehåller 5 goda julrecept från bloggen.

Pris: REA, nu endast 15 kr styck (ord. pris 25 kr)

 

 

 

 

 


RECEPTBLAD: Du anger vid beställningen vilket/vilka recept du önskar samt vilken typ (Receptblad 1, 2 eller 3)

 

Exempel på RECEPTBLAD 1 – med beige grundfärg

HET KYCKLINGSOPPA MED NUDLAR

Ett digitalt receptblad i PDF-format

Pris: endast 5 kr styck

 

 

 

 

 

 

Exempel på RECEPBLAD 2 – klassiskt vitt

Saftig kokoskaka

Ett digitalt receptblad i PDF-format

Pris: endast 5 kr styck

 

 

 

 

Exempel på RECEPBLAD 3 – Vitt och beige

Svamptoast med ost och purjolök

Ett digitalt receptblad i PDF-format

Pris: endast 5 kr styck