Middagsmeny vecka 23/2021

 

Då var juni månad här. En riktig sommarmånad men det känns inte så. Jag har jobbat hemifrån i över ett år nu och jag kan lugnt säga att tidsbegreppet är inte detsamma som förr. Inget är som förr och den dagen då man börjar åka till kontoret igen, då kommer det kännas jättekonstigt. Något som var väldigt vanligt och rutinmässigt har blivit konstigt. Ja, vi får se hur det blir framöver, bara denna elaka virus försvinner från vår planet så löser sig det andra enkelt. Här vår middagsmeny för nästa vecka. Mitt tips är att grilla Ajvarburgare som bjuds under söndagen. Då blir de extra goda!

Måndag: Chili sin carne (1sp + LILA/BLÅ, 8sp+ GRÖN)

Tisdag: Varmkorv med stuvad vitkål (7sp+ BLÅ/GRÖN)

Onsdag: Timjankyckling med het tomatpasta (1sp LILA, 6sp BLÅ, 8sp GRÖN)

Torsdag: Glasnudelsallad med räkor (7 sp BLÅ, 8 sp GRÖN)

Fredag: Lövbiffswok Teriyaki Ginger & Sesame (6sp+ BLÅ/GRÖN)

Lördag: Bacontoppad kycklinggratäng (7sp+ BLÅ/ 8sp+ GRÖN)

Söndag: Ajvarburgare (7sp BLÅ/GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.