Middagsmeny vecka 34/2021

 

Våra middagar nästa vecka innehåller lite av varje. Jag gillar varierat och försöker få in både fisk och vegetariskt minst en gång i vecka. Det kan bli fler gånger om vi äter rester dagen efter till lunch. Några av er har ställt frågan om vad vi äter till lunch och eftersom våra båda barn är utflugna så blir det oftast rester från gårdagens middag. Annars så gör jag något enkelt så som omelett, sallad, äggröra eller soppa. Och ibland när det är ont om tid och jag vet att det blir en lång dag, så kan vi äta rester från gårdagens middag även nästkommande middag och på så sätt slipper jag stressa med den middagen den dagen. Mitt tips denna vecka är att prova lördagens Bifteki med vitlöksyoghurt, en riktigt god rätt. Om du redan har testat den så vill jag mer än gärna veta vad du tycker. Ha nu en riktigt fin vecka! Nadja

Måndag: Rosmarin- och vitlöksmarinerade kotletter (från 1sp BLÅ/GRÖN)

Tisdag: Kikärtspanna med ajvar (1sp LILA/BLÅ, 4 sp GRÖN)

Onsdag: Pasta med kasslerfräs (7sp BLÅ/ 10sp GRÖN)

Torsdag: Ugnsbakad fisk i mild sås (4sp BLÅ/5sp GRÖN)

Fredag: Kycklingquesadillas (11sp BLÅ/12sp GRÖN)

Lördag: Bifteki med vitlöksyoghurt (7sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Skinkschnitzel med svamptäcke (10sp BLÅ/11sp GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.