Och vinnaren av glassmaskinen är….

 

Så här ser mailet från Pontus på Whiteaway.se ut:

Hej Nadja,

Jag har nu utsett en vinnare. Det blev jennie on 2012/06/04 at 8:54 e m said:

Klart att jag vill vara med och prova lyckan! Jag har 2 små blivande kockar hemma hos mig och jag och mina pojkar älskar att laga mat och baka tillsammans! Att gora glass har vi aldrig provat på men jag skulle kunna slå vad om att det skulle bli en stor favorit hemma hos oss! Och även mamma skulle bli glad då jag skulle kunna smussla ned en massa nyttigheter i den och hålla sockernevån på det minimala! En perfekt grej att ha nu när sommaren närmar sig med storm steg! Hemma hoss oss har vi olika favoriter lill prinsen tycker om gammeldags vanilj med daim i, stora killen tar gärna mint eller passonsfrukts sorbet, medans jag tycker om vanilj som man kan blanda alla sommarens frukter i! Hoppas pa tur!

 Mvh Pontus Karlsson/WhiteAway.se

Ett stort grattis till Jennie! Vi ber dig maila din adress till nadjaskitchen@hotmail.com så snart som möjligt. Tack ni alla andra som ville vara med.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.