Nadja tipsar

Odense färdigkavlade marsipanlock

 

Jag är en Buzzador och får lite då och då erbjudande att prova vissa produkter. Denna gång var det en kampanj där man fick prova lite produkter från Odense. Deras choklad har jag testat sedan tidigare och finner dem rätt så bra men det som var intressant var att få testa deras färdigkavlade marsipanlock.

Odense färdigkavlade marsipanlock

Jag har klätt denna Princesstårta med både ett blått och grön färdigkavlat marsipanlock. Det var roligt och se att marsipanlocken finns även i blå färg, för i affärerna har jag bara sett vitt, grönt och rosa. Med det blåa locket klädde jag hela tårtan och det gröna locket använde jag och gjorde rosett och band. Det är toppen att marsipanlocket är utkavlat och klart men jag måste säga att den är lite för liten för en vanlig tårta med färdigköpta botten. Jag testade att kavla ut den lite mera och göra den tunnare och visst det gick men det medförde andra problem. Grädden underifrån gjorde så att marsipanlocket smälte på grund av att det var för tunt lock. Så mitt råd är att göra en mindre tårta om du ska använda dessa färdigkavlade marsipanlock. Och så har jag en önskan till Odense: gör marsipanlock i olika storlekar så att vi kunder kan välja vilket lock som passar till den tårta vi vill göra.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.