Tävling – Nadjaskitchen.se firar 10 år

 

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna håller på att dras

Vad åren går fort. I juli så har min lilla blogg funnits i hela 10 år! Kan ni tänka er? Jag startade denna blogg för mig egen skull. Jag ville ha en digital receptsamling där alla mina favoritrecept var samlade och på den vägen är det. Idag 10 år senare så är bloggen så mycket mera och det är tack vare er läsare. Och som tack för alla dessa fina år, så vill jag tillsammans med Acreto AB fira det med en liten tävling. De sponsrar med 3 mycket fina priser, nämligen 2 stycken suveräna Crock-Pot och 1 jättefin elgrill. Jag kan inte nog lovorda hur bra en Crock-Pot är, så ta verkligen chansen och få ditt eget exemplar. Elgrillen är inte fy skam den heller. Jättebra att ha hemma om du bor i lägenhet, för då kan du grilla på balkongen eller så är den perfekt när man är sugen på grillat men det ösregnar där ute. För att ni ska få mer inspiration för dessa produkter så vill jag tipsa er om dessa sidor: Crock-Pot.se samt Grillkanalen.se. Kika in där och se hur fantastiska dessa produkter är. Ni vill verkligen ha dem kan jag lova.

Tillbaka till tävlingen. Tre vinster finns i potten, 2 stycken Crock-Pot 5,0 L One Pot Cooking (värde ca 1600 kr styck) och en Ultimate elgrill Breville Duraceramic (värde ca 1800 kr). För att du ska vara med i tävlingen och få en chans att vinna någon av vinsterna, så måste du göra detta:

 1. Följ Grillkanalen på Instagram
 2. Följ Crock-Pot Sverige på Instagram
 3. Följ Nadjaskitchen.se på Instagram
 4. Berätta vilket recept på Nadjaskitchen.se är ditt favoritrecept och motivera varför. Lämna svaret i detta inlägg.

Tävlingen pågår ända fram till den 3 juni 2018. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren själv. Stort lycka till

30 kommentarer

 • Amanda B

  Morotstzaziki Jag älskar att grilla, men det blir ALLTID samma mat och tillbehör. Så detta var en frisk fläkt till vårt grillande. Asså wow! Det var kärlek vid första ögonkastet på detta recept. Jag kommer göra detta recept mååånga gånger i sommar. Hela familjen tyckte om det

   
 • Marcus Bach

  Helt klart biffwok! Min syster är så kräsen, hon äter typ inget. Jag lagade detta och hon åt det, hon åt upp allt! Hon tyckte om det! Woho Äntligen! Det var så kul att laga något hon tyckte om Det är också min favorit just nu

   
 • Marcus Bach

  Helt klart biffwok! Min syster är så kräsen, hon äter typ inget. Jag bjöd henne på detta och hon ÄLDKADE det. Äntligen! Det var så kul att kunna laga något som hon tyckte om. Det är också min favorit. Mums!

   
 • Anna Oskarson

  Tänk om jag en Crock-pot kunde VINNA
  Då skulle jag bli så glad att jag kunde SVIMMA,
  Mitt favoritrecept är ett recept på piroger som är så enkelt och GOTT
  Speciellt om man vill ha något på kvällen eller picknick som är SMÅTT,
  Piroger är också något som man kan variera så det faller sitt eget tycke och SMAK
  Dom passar verkligen vår familj och speciellt dottern som är ett MATVRAK,
  Så nu håller jag mina tummar och TÅR
  Att jag en Crock-pot äntligen FÅR

   
 • hilma.helena00

  https://www.nadjaskitchen.se/kottfarspiroger-i-ny-tappning/
  Karelska piroger har jag fått i Finland men nuförtiden vill jag jag hotta upp den ganska menlösa risblandningen. Och ”man tager vad man haver” som Kajsa Warg sa och så även du, I Jordanien och Syrien finns också små gatukök med många olika sorters piroger däribland många vegetariska. I hettan där är det säkrast att inte äta kött.
  Crock-pot har jag ingen erfarenhet av alls, men vill gärna prova.

   
 • Christina Frisberg

  🙂 <3 Följer & Gillar samtliga sidor & Vi gillar mest Biffwooken , den kan man variera i oändlighet , grönsakerna ska vara al denne med lite tuggmotstånd så att säga 🙂 <3 Hoppas på elgrillen 🙂

   
 • Lisbeth Warnqvist

  Ditt recept på Majs- och zucchiniplättar är toppen, jag bara väntar på att zucchiniplantorna ger utdelning. Det blir så mycket godare med egenodlat! Receptet är enkelt och perfekt med VV Smartpoints flex.

   
 • Lisa Lögdberg

  Definitivt Pasta Alfredo!! Mina barn är ganska kinkiga men den går alltid hem..lättlagad och går snabbt vilket är toppenSkulle vara superkul att få testa att göra den i en Crockpot! Tror den gör sig ännu bättre lagad i den

   
 • Malin Persson

  Mitt absoluta favoritrecept är Biff med smak av taco och bakad potatis. SÅ gott och barnen ÄLSKADE det!

   
 • Josefine

  Då testar jag här också!

  Jag hoppas på att vinna grillen. Jag bor själv i en lägenhet utan balkong och grill.. Min favorit är kasslersåsen med pasta. Smakar som pizza och det är en rätt man kan äta varje dag med en god sallad!

  Hoppas på tur ✊

   
 • Britt-Marie

  Köttfärslasagne med keso är min absoluta favorit! Det ar köpts in nya – tidigare okända ingredienser – för att laga rätter ur bloggen. Jättemycket gott har det blivit.

   
 • Britt-Marie Haglund

  Köttfärslasagne med keso!! Så gott att jag längtar till nästa gång jag ska äta den! Läser alltid dina recept och passar på att laga till ngt med ingredienser jag inte tidigare använt. Jättespännande!

   
 • A-C

  Alltså, jag säger bara: VÄRMANDE LINSSOPPA. Helt perfekt som värmande vintermat, men är lika god året om. Vi är en blandning veganer/vegetarianer i familjen, så denna passar oss alla. Man kan variera soppan både när det gäller smaksättning och tillbehör, så det är verkligen ett superrecept. Och så billigt! Ibland gör vi små quesadillas med vegansk ost, tomater och rucola till- Passar jättebra! Ett himla bra recept helt enkelt – precis som så många andra av dina härliga recept 🙂

  Jag följer alla sidor på instagram under namnet @smoothascayenne

   
 • Åsa Eklund

  Det första receptet jag kommer på, är Kyckling med Pak Choi. Den är väldigt uppskattad av alla.
  Annars instämmer jag med de övriga medtävlande att det finns oerhört många goda recept som du delat med dig av. Det tackar jag för 🙂

   
 • Paola

  Följer sidorna som @mikkimuz!
  Jag tänker alltid att jag måste äta mer fisk, men jag är så innerligt dålig på bra och goda VV-recept. Laxrätter gör jag väl okej, men inte mager fisk … Därför blev jag så innerligt glad när jag hittade ”Fisk- och paprikagratäng med ajvar”. Så enkel, snabb, GOD och lättlagad. Passar med många olika tillbehör och mättar. En perfekt vardagsrätt. Det har verkligen blivit en favorit hos oss, och resten av familjen som ”INTE gillar fisk, för det är äckligt” har till och med börjat önska att vi ska äta det oftare 🙂 Tack!

   
 • Ingrid J

  Jag är väldigt förtjust i din fläskfilégryta med gräslöksost. Supergod och lättlagad – men den skulle ju gå ännu lättare att göra den i en crockpot! 🙂

   
 • Ronnie Lindberg

  Grillade färsbiffar med Raita är otroligt gott… Passionen för grillning o kombon med lite nyttigt är pricken
  över allt, om man nu får chansen att börja grilla inne vore ju super ballt. Tack för bra recept.

   
 • Ann

  Löööv Löööv massor av saker bland dina recept, som höjt mig till skyarna många gånger. Klassikern som jag gjort så många gånger, oavsett årstid, är CLUBSANDWICH SMÖRGÅSTÅRTAN…. Aj maj gadd – får skynda mig att ta en bit innan allt bara swooosh , varje gång.
  (ps, jag är själv ganska ok på matlagning…. men du gör mig bättre, ds)

   
 • Ing-Marie Karlsson

  Jag har provat sååå många goda recept från dig, och fått så mycket tips. Jag kan inte bara välja ut 1 recept, så här kommer några stycken.
  Potatislåda med kassler, potatislåda med fetaost och svamp, gratinerad kyckling med chili och oregano, din goda persikofromage som alla gästerna älskade till nyår, saffransglassen är helt outstanding och sist men inte minst fläskytterfilen med ostmos. Jag kan omöjligt välja ut ett recept hihi. Vill också passa på att tacka dig för hjälpen vid min viktväktarperiod. Hade inte klarat det utan dig och din blogg. Många kramar från Ing-Marie i Ystad

   
 • Hannah

  Chili con carne med nacho chips! Helt klart blivit en favorit här hemma. Min annars skeptiska man till nyttigare mat älskar den. Det är så tallriken slickas ren.

   
 • Johanna Magnė

  Jag och hela min familj gillar köttfärslasange med keso.
  Den är perfekt att göra dubbelsats av och frysa in matlådorø.
  Tack för alla recept och inspiration.

   
 • Jenny Wilhelmsson

  Nadjas potatis moussaka (stavningen är jag osäker på) men den är av min familjs favorit.
  Att vinna en ny Crock pot vore en drön då min börjar bli så sliten/repig (har en multi) så det fastnar i botten, att laga mat är en pasion för mig presis som för Nadja

   
 • Leila Djupsjö

  Vår favorit är Biffwok. Det är så lätt och ersätta nudlarna med ris (mannen gillar inte nudlar) eller äta den som den är med sallad som jag gör. Om jag vill ha nudlar delar jag woken på hälften och tar åtsidan mannens del så kan han få sin ris

   
 • Kristina Larsson Karlstedt

  Finns så många favvo recept men bara älskar Tortillabåtarna med Italienskafyllningen, såå vansinnigt goda, lätta att göra o njutbara. Perfekta att byta fyllning, räddat många kvällar när ”mufflar” suget kommer. #viktväktarna #målvikt Tack för många goda recept.

   
 • Sofie

  Nasi goreng- mycket mat för lite sp flex. En snabb, lättlagad och smakrik rätt som även är lätt att variera med olika kyddning och grönsaker.

   
 • Katarina Erixon

  Biffwok
  Är min absoluta favorit på din sida.
  Även min sambo älskar den.
  Lövbiff nudlar o massa grönsaker och favoriten är stora bitar morot. Tillsammans med den härliga woksåsen hamnar man i himmelen . Bara älskar denna rätt kan äta den hur ofta som helst ❤️❤️❤️❤️

   
 • Sandra Niska

  Majs och zucchiniplättarna är favvo. (Hittade hit för bara en liten stund sen så har inte hunnit testa så mycket) men dom gick hem hos min annars kräsna son (å det är ta mig tusan mer värt än guld) tog dock inte så mkt cayenne.

   
 • Susanne Lindsjö

  Har inget favoritrecept utan gilla samtliga. Du ger så mycket inspiration till att laga bra och nyttig mat och goda bakverk. Älskar dina kanelhavrekakor!

   
 • Camilla Lind

  Jag älskar Pad thai med kyckling! Motiveras bara med att det är så enkelt och så vansinnigt gott!
  Grymt förstås att det passar alla i min familj

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.