Tävling: Vinn ekologisk pasta från Barilla

 

Tävlingen är avslutad och vinnaren är dragen: Melita Sara

Dags återigen för en liten tävling. Denna gång kan en vinnare kamma hem ett kit med ekologisk pasta från välkända Barilla. Barilla har precis lanserat en ny pasta gjord på ekologisk durumvete. I det nya ekologiska sortimentet omfattas Spagetti och Fusilli och det precis vad just du kan vinna.

Barilla ekologisk pasta - tävling

För att vara med i tävlingen så behöver du bara motivera varför just du vill vinna detta kit med några få ord. Du har fram till den 27:e mars på dig att lämna din motivering i just detta inlägg, därefter kommer vinnaren att utses av Barilla. Lycka till!

27 kommentarer

 • Nadja

  Hej Helena

  Tack för påminnelsen, ser nu att jag helt glömt bort att visa vem som har vunnit. Vinnaren är dock meddelad.
  Barilla valde ut vinnaren och det blev:

  Melita Sara says:
  2016/03/18 at 9:55 f m (Edit)

  Jag vill vinna för att jag älskar pasta!
  går snabbt att laga-bara i kokande vatten kasta

  Passar lika bra till vardag som fest
  med tomat och basilika eller någon kylskåpsrest

  Att den dessutom ekologisk är
  gör att smaken blir mig ännu mer kär!

  MVH Nadja

   
 • Amanda

  Vill gärna testa denna sort , nu när jag pluggar o söker sommar jobb. Tiden blir knapp att hinna laga mat.

   
 • Hobbo

  Barilla är bästa pastan. Testar gärna ekologiskt eftersom det är bättre för kropp och miljö. Mmm, spaghetti med Karl Johan, chili, vitlök och massor av pecorino!!!!

   
 • Paola

  Jag köper BARA Barilla, eftersom det är den absolut bästa pastan … och jag skulle gärna BARA köpa ekologiskt! Här är ju lösningen 🙂 Testar gärna. Inte för att jag behöver bli övertygad, men för att jag gärna testar!

   
 • Anna Lundqvist

  Pasta är maten som verkligen går hem i alla lägen. Både till vardag o fest och snabbt går det att fixa till en suverän rätt. Hade varit fantastiskt att då vinna ekologiska produkter från mitt favoritpastamärke. Ekologiskt är något mina döttrar förordar och de bannar mig när jag kanske inte alltid väljer det. Här hade jag fått ge dem en ekologisk matupplevelse vilket hade varit kanon.

   
 • Madelene Abrahamsson

  Jag fyllde 40 år den 22 mars och detta skulle vara en grym present att få i efterskott! Sen kan det vara gott med pasta efter all sill, Janssons frestelse, ägg och lax. Jag skulle laga någon god vegetarisk pastarätt med mycket grönsaker ☺️Med inspiration från Italien från när jag var i Rom för ett par år sedan ☺️ Finns ingen godare pasta än i Italien. Glad påsk Kram Madelene

   
 • Julianna Fredriksson

  Den Italienska maten är helt underbar och till pasta kan man göra en god sås till och variera på många sätt. Hoppas nu få laga spännande rätter med detta kit till min lilla familj.

   
 • Daphne Alice

  Min sambo pluggar och har praktik i några månader, eftersom ekonomin är som den är med studielån så måste han ha med sig matlåda vare dag. Min sambo fullkomligt älskar pasta och det skulle vara jättekul att få laga massa goda och nyttiga matlådor gjorda på ekologisk pasta till honom, då skulle han bli superglad!

   
 • Maria Harrysson

  Obs! Min mailadress blev fel i förra inlägget här kommer den rätta!!!

  Jag försöker äta så mycket ekologiskt jag kan och odlar mycket av mina grönsaker själv. Dock är det svårt att göra egen pasta så denna testar jag gärna tillsammans med min hemkokade Tomat- och grönsakssås.
  Det skulle göra familjen glad då vi älskar God pasta och har längtat efter det.
  Känner redan smaken av den goda pastasalladen jag kan göra på resterna och äta ute i solen.

   
 • Christina Frisberg

  Jag vill mer än gärna sätta tänderna i den både goda & nyttiga pastan, både dottern & jag har börjat träna och äta nyttigt nu efter den långa & lite ohälsosamma vintern, men nu är vi på gång igen 🙂
  Har delat tävlingsinlägget offentligt på fb inder mitt namn Christina frisberg. 🙂
  Puss i Påsk 🙂 <3

   
 • Olivia

  Vill börja äta mer ekologiskt och ääälskar pasta, så vad skulle inte passa bättre än detta ekologiska pastakit??

   
 • Anna Hjelm

  Nu när jag hemkommen från BB är
  Är snabba maträtter ett kärt besvär.
  Ekologisk pasta från Barilla är nått
  Som smakar både sunt och gott!

   
 • Jannike Mårtensson

  Gillar vekligen natur och ekologi
  vill att den och jag ska bli giftfri,
  Mitt strå till stacken vill jag dra
  för att vi alla i världen ska må bra,
  så pasta i ekologisk variant är helt klart
  gott, nyttigt och klimatsmart!

   
 • Anna Fantasia

  Barilla e la pasta piu buona che c’é. Barilla pasta är bästa som finns. Jag är från Italien och jag har vuxit med den. Man kan ha olika sås och pastan smakar bra, men det ska vara al dente.

   
 • Helena i Uppsala

  Italien: sammetsmörk natt, blånande hav,
  paradiset som Gud gav.
  Med vin och mat vill jag chilla,
  överfyllda fat med Barilla.

   
 • Elisabeth Fredriksson

  Bio ekologisk pasta som kommer från Brailla,
  Timjan och basilika är inte svårt att gilla
  Med vitlök och citron i köket i min villa.
  Skapas smaker som gör att tiden står stilla.

   
 • Jessica Sundberg

  Jag är en riktigt pastaälskare. Det finns för många som dissar pastan och hyllar zoodles och allt vad det nu heter men det finns inget som går upp mot en äkta pasta! Jag vill vinna äkta vara!

   
 • Anneli P

  Ekologisk mat gör naturen glad, ekologisk pasta från Barilla gör även min mage jätteglad!

   
 • Lydia Sleyman

  Vi älskar pasta från Barilla, med detta kit skulle jag tillaga en god middag till familjen och med goda färska örter skulle det bli en höjdare.

   
 • Melita Sara

  Jag vill vinna för att jag älskar pasta!
  går snabbt att laga-bara i kokande vatten kasta

  Passar lika bra till vardag som fest
  med tomat och basilika eller någon kylskåpsrest

  Att den dessutom ekologisk är
  gör att smaken blir mig ännu mer kär!

   
 • Tracy l

  Älskar pasta i stora lass
  Äter det säkert 5 ggr i veckan
  Barilla är favorit märke sen barnsben 🙂

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.