Vinn 2 biljetter till Mitt Kök Mässan Sthlm

 

Tävling avslutad. Vinnaren håller på och dras, återkommer under dagen!

Mitt kök - mässa - vinn biljetter - mitt kök mässan stockholm - stockholmsmässan - gratis biljetter

 Torsdagen den 6 november börjar årets Mitt Kök-mässa och den pågår ända fram till söndagen den 9 november. Skulle du vilja gå? Jättebra, för jag får lotta ut 2 biljetter till en person. Årets tema är Hälsa, så för att få vara med i utlottningen så ber jag dig beskriva vad är hälsa för dig i detta inlägg. Gör det senast måndagen den 3 november för vinnaren kommer att dras den 4:e och även meddelas då. Senast onsdag vill Stockholmsmässan veta vinnaren blev så det gäller att svara så fort som möjligt om du blir den lycklige. Lycka till allihopa!

Mitt-kök logan är tagen från Stockholmsmässans bildbank för pressen.

14 kommentarer

 • Ann Sofi Matsafari

  För mig handlar hälsa om att må bra. För att må bra ser jag till att få lagom av allt, du vet det där svenska ordet som inte finns på andra språk. Lagom med sömn, lagom med mat samt ett lagom arbetstempo på arbetet och så kombinerar jag det med lagom med träning, då mår jag riktigt bra och känner mig hälsosam.

   
 • Amanda

  Hälsa är att må bra! Inget annat spelar roll! Man är frisk om man säger att man är det!

   
 • Ann-Marie L

  Hälsa för mej är att äta mat som kroppen behöver och att motionera. Inte så där fanatiskt utan såpass att man har kondition att klara sin vardag utan att pusta och stånka och maten behöver inte vara supernyttig varje gång. Du kan med gott samvete unna dej en godsak då och, bara det inte blir en vana.

  Mitt kök blandar sitt innehåll på så sätt att detta går att genomföra och den ”tråkiga” vardagsmaten går att trolla till med några enkla medel till en festlig vardag utan att tumma på nyttigheten. Recept på godsaker att njuta av till helgen eller den där speciella stunden.

   
 • Patricia

  Hälsa för mig betyder att må bra. Att allt i kroppen fungerar som de ska, det kan vara allt från att äta ordentligt. Och lyssna på kroppen. Men mest att kropp och själ är i balans med gud.

   
 • Olga Prokofieva

  Hälsa är viktigaste som jag har. Jag gillar göra olika saker från att resor till stora städer med opera besök till gå i skogen och plocka svamp. För att göra saker behövs god hälsa både fysisk och mentalt.

   
 • karin

  Hälsa för mig är att ha balans i livet och att man älskar sig själv lika mycket som de nära och kära

   
 • Anna Rosin

  hälsa för mig är att må bra och att få andra att må bra. Hälsa är även att förlänga livet.

   
 • Camilla Forssén

  Hälsa för mig hamdlar om helhet. Att försöka ge kroppen vad den behöver och mår bra utav och ibland kunna unna sig 🙂
  Att ge kroppen förutsättningar att få bli gammal helt enkelt. Och då är det inte bara mat och träning utan mental träning, skratt, kärlek, sex och djupa samtal med vänner ryms också i mitt HÄLSA.

   
 • Linn Lindahl

  Hälsa för mig är frihet. Att må bra i både kropp och själ innebär att jag är fri att göra vad jag vill 🙂

   
 • Marlene

  Hälsa för mej är att våga gå emot strömmen och bli lite egoistisk. Att tänka på sej själv för att må så bra som möjligt gynnar alla i längden. Å precis det har jag gjort och jag mår bättre än någonsin och det sprider sej som ringar på vattnet även till andra som jag nu orkar bry mej mer om 🙂

   
 • Tracy leckremo

  Hälsa för mig är att äta rätt o ändra livstil till nåt som är hållbart
  Och att tänka på röra dig efter din förmåga 🙂
  Tack för en grym blogg
  //kram Tracy

   
 • yaiza aho

  Hälsa för mig är att orka och må bra., orka gå i skogen o plocka svamp, äta mycket man plockat i skogen eller odlat själv.
  Jag lägger mycket tid för planering och förberedelser av våran mat för att det ska bli så bra som möjligt.
  Ägnar hela hösten åt att skörda och förvälla mina odlingar och plocka svamp som räcker hela året.

   
 • Kristina Kicki Jonsson

  Hälsa är att kunna njuta av livet, hitta glädje o kärlek i vardagen o inspirera andra medmänniskor att hitta guldkornen som finns omkring oss.

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.