Vinn Arlas kokbok ”Fredag”

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Jag har fått ett extra exemplar av Arlas kokbok ”Fredag – recept på en lyckad hemmakväll”. En kokbok för dig som vill dippa, snacksa, plocka, slappa, lyxa, sippa och mumsa gott. Vill du vara den lycklige som får den?

Arlas kokbok Fredag För att få vara med och tävla som måste du lämna en kommentar i detta inlägg med ditt bästa fredagsmystips. Vad gör ni där hemma för att fira att helgen är här? Alla tips är välkomna. Tävlingen pågår fram till den 28 februari och därefter lottas vinnaren ut.

8 kommentarer

 • Malin

  Sedan nyåret består min och min fästmans fredagsmysdagar av att träffa våra vänner och laga mat tillsammans. Ena veckan är vi hos oss, ena veckan hos par nr 2 och tredje veckan hos min singelbästis, sen rullar de på sådär, har blivit sån mysig tradition 😀 Vi har lagat ett par recept härifrån och fått nya favoriter och inspiration. För mig är det bästa myset att träffa alla jag älskar (förutom familjen då) på fredag efter jobbet och fira in helgen ihop. Riktig vardagslyx.

   
 • Irene Andersson

  Det är dagen vi alla hjälps åt och fixar god mat och efterrätt … som alla har varit med och bestämt.

   
 • Jessica

  Mitt bästa fredagsmys är att kramas med mina underbara barn! Det slår alla chips och div tilltugg med hästlängder!!!

   
 • Anna H

  Varje fredag (nästan) badar jag och min sambo i vår vedeldade bastu ute på gården, det spelar ingen roll om det är +25 grader eller -30, bastun är vårt fredagsmys. En varsin flaska med kallt vatten och lite skuren salami eller något annat gott fullbordar fredagskvällen.

   
 • Anna Lundqvist

  Lagar mat tillsammans och äter med levande ljus. Sedan blir det TV-soffan gärna med en bra film och något gott att snacksa på

   
 • Melita Sara

  Hmmm, att ge ett bra fredagsmystips är egentligen ganska svårt eftersom alla har olika intressen. Den ena vill ut och festa medan den andre vill äta pizza och den tredje vill lösa korsord. Men om jag ändå ska ge ett tips så är mitt bästa att först göra något man blir riktigt trött och hungrig av, gå till gymmet, testa något nytt pass, springa en runda eller ta en långpromenad. Därefter ska man ta en lång, härlig och varm dusch och sedan krypa upp i soffan och titta på en riktigt bra film och äta riktigt, riktigt gott och njuta av varje tugga. Ännu bättre blir det om man sitter bredvid någon eller några man tycker riktigt mycket om! 😉 Så brukar min familj ha det på fredagar men även alla andra dagar. Livet är för kort för att bara mysa på fredagar- alla dagar förtjänar vi mys!

   
 • Suzanne

  Hej!
  Det mysigaste vi vet är att ta ett glas vin eller en öl och fixa maten tillsammans
  på helgkvällarna.
  Vi gör ofta plocktallrikar med följande ingredienser:
  Baconlindade vattenkastanjer
  Rösti
  Färkostfyllda jalapenos som lindas in i bacon
  Red hot chorizo, delade i tre ”stubbar”
  Chilichees
  Detta gör vi i ugnen, sen gör vi även en kall tallrik med:
  Paprikaringar
  Rödlök
  Salami av olika sorter
  Saltgurka
  Morotsstavar
  Ostkuber

  Till allt serverar vi en vitlöksdipp.
  Att ha plocktallrikar tycker vi är perfekt, man kan äta i lugn och ro och kan småäta hela kvällen om man vill.
  Jättebra när man har gäster, det blir lite som svenska Tapas.
  Man tar lite av varje av sina favoriter.
  Så ser det ofta ut hos oss 🙂

  Tack för en bra blogg!
  //Suzanne

   
 • Therese V

  Mitt främsta tips är att bara tillåta sig själv att bara vaa och finnas till. Stanna upp och se dina fina barn och din make/maka och uppskatta att ni är hos varadra. På helgen behöver man inte boka in massa grejer utan njut att stunden och din familj.

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.