Vinn Arlas nya lagrade Kvibilleostar

 

Tävlingen är nu avslutad och vinnare håller på att utses

Då var dags för en liten tävling på bloggen, det var ju ett tag sedan. Jag har den stora glädjen att få lotta ut en låda med Arlas nya Kvibilleostar som är lagrade i hela 18 månader. Ostarna är perfekta till glöggen eller julbordet. Vill du vara med och tävla och få en lite tidig julkapp?

Arlas nya ostarSå här gör du för att vara med. Lämna en liten kommentar i detta inlägg och motivera varför just du ska vinna denna fina låda med Arlas nya ostar. Fram till fredag den 15 november kan du lämna din motivering och därefter dras vinnaren ut. Så lämna din kommentar bums och lycka till!

36 kommentarer

 • Sandra Petersson

  Jag älskar Kvibilleost djupt, hett och passionerat
  Hade jag kunnat, skulle jag nog det även injicerat!
  Bevisen i form av kulan på magen har jag bara ignorerat
  Tänk att en lyxig låda från Arla få mumsa i sig helt ogenerat
  tillsammans med kex, vindruvor, päron och allt som med ost är associerat!

   
 • Kajsa

  Jag skulle vilja vinna ostarna för att kunna bjuda på dem till julbordet. Jag och min sambo har precis flyttat in i vårt eget hus och det blir första julen som våra familjer ska fira tillsammans hemma hos oss! 🙂

   
 • Linda

  Det skulle vara toppen att vinna ostar som vi kan bjuda på när hela släkten kommer hem till oss och firar jul i år ! Jag håller en tumme för att jag vinner 🙂

   
 • Maria Grönkvist

  Vi brukar ha ”glöggbridge” 1:a helgen i december då det skulle passa utmärkt med dessa goda ostar som tilltugg innan spelet. Givetvis serveras det glögg till samt hemmagjorda pepparkakor. Bordet är dekorerat med massor av ljus och grankvistar för att höja stämningen ytterligare.

   
 • Jessica

  Min son 6 år en riktig gourmet (precis som sin far). Det ska vara äkta pata negra med välsmakande ostar till lördagsmyset. Den här ostlådan skulle få hans ögon att tindra och därmed vara en stor glädjekälla även för oss andra!

   
 • Eva Petri

  Håller på att riva ut mitt kök, precis allt, ska bli nytt, MEN, innan dess, utan vatten och spis och allt annat. Porslinet står på altanen och blåser snart bort. Julmys som jag bara älskar, kan jag glömma, hoppas bara det blir klart till JUL, annars får jag nog spader. Dessutom bor vår dotter med man och baby/9 veckor/ hos oss så det kan bli tufft.
  Att DÅ kunna trolla bort alla tankar och njuta av lite ljuvlig ost och kanske lite varm glögg, så vi får lite julfeelings, det skulle vara toppen.

   
 • Arne Vettergren

  I år har vi vart ett killgäng som under 20 år träffat runt jul och druckit whiskey, käkat massa gött , avslutat kvällen med glögg , ostbricka och paket byten. Dessa träffar har under åren ändrat sej massa. I början så var inte maten i fokus utan det var vem som drack mest och sedan ut och ha kul. Men med åren kom fruar, barn, skilsmässor, död, allvar, glädje in i bilden och vi snacka mer än vi drack. Vi var 10 st som träffades och alla kommer fortfarande fast alla inte bor kvar i vår stad. Vore kul att överraska grabbarna med detta.

   
 • Linn Lindahl

  Jag har bott i Norge ett bra tag nu och varit ifrån min kära mamma alldeles för länge. Har redan nu börjat tänka ut den perfekta julklappen som jag kan ge henne när jag äntligen får komma hem över jul. Detta vore just detta! Hon är en ostfantast utan dess like och skulle uppskatta detta mer än många andra. Sjävklart vill jag vara den som ger henne kvällens sista njutning, en bra avrundning på en forhoppningsvis vit jul.

   
 • Anna Lundkvist

  Vi är en ostälskande familj som kräver ost med smak och kvalitet. Denna vinsten hade verkligen förgyllt julen för vår gom

   
 • Carina

  Ååh, smakrika ostar som till och med JAG kan äta med min stora tjocka mage!=) Tror att lillkillen skulle slå kullerbyttor av lycka därinne om det singlade ner en bit Kvibille! Smaskens!

   
 • Fröken M

  Åh, va gott !
  OST är min stora ”last” – Jag äter den som den är i skivor, på kex, men lite fikonmarmelad eller på frukostmackan !
  Dessa är Kvibille ostar är ”nya” för mig, så jag håller tummar och tår för vinst så att jag kan bjuda på dem på vårt ”adventsmingel” 🙂

   
 • Åsa

  Åh, jag har dille på ost, konsumerar många olika sorter och smaker. Ju mer vällagrat desto bättre. Vad glad jag skulle bli för att vinna ett paket och inte bara jag, mina kära som jag nyligen precis delar livet med i ny bostad skulle också bli alldeles till sig! Själv skulle jag allra mest uppskatta Prästen, Herrgården får bonussonen ta hand om och sambon skulle gräva ner sig i Grevén, och så Cheddarn då – den skulle jag kunna lägga beslag på själv också 🙂 men i rättvisans namn skulle den vara toppen till vår inflyttningsglögg!

   
 • Thomas

  Har precis upptäkt det här med ost och har gått banans i affären med alla möjliga sorter, hade varit kul att få smaka även denna! 🙂

   
 • carina sundström

  Min familj vill inte ha några julklappar så det skulle vara mysigt att få en liten klapp från kvibille!

   
 • Jessica

  Åh, med denna vinst skulle jag bjuda mina fantastiska studiekamrater på ett härlig glögg och ostkväll med allt vad det innebär. Måste ju firas att vi snart avklarat 2 ½ år av studier och att det är 1 år kvar innan vi beger oss ut i arbetslivet igen.

   
 • Hannas kokvrå

  Åh, jag vill vara med och tävla!
  Förra julen var jag gravid så det vart inte en enda ädelostbit till glöggmyset. I år vill jag ha en glöggkväll med alla Kvibilles nyheter!!

   
 • yaiza

  Jag min svärfar och sambons morfar fyller år nu i slutet av november, alla ska vi firas i början på december.
  I vanlig ordning blir det väl smörgåstårta ( den enda svärmor vet att bjuda på) vore mysigt och gott att dyka upp med ett par underbara ostar att mumsa på istället 🙂

   
 • Annchristin Holmlund

  Här i huset är det ständig konkurrens om osten, alla i familjen från lillasyster till vår gamla katt älskar ost ,så alla skulle uppskatta en smaskig ostbricka till myskvällen!!

   
 • Linda

  I december blir jag mamma för första gången.
  Har värsta suget efter mögelostar men får undvika det tills den lille tittar ut. Så denna uppsättning ostar skulle jag behålla för mig själv.

   
 • Ullis i Jämtland

  Halloj! Skojsigt med tävlingar och BRA tävlingar! Jag,min sambo och våra barn älskar ost! Perfekt nu när jag och ”gubben” firar 26 år tillsammans. Sedan så tycker jag att Arla har väldigt bra grejor…så jag tror att dessa ostar smakar TOPPEN =)

  Ha det så gott!

   
 • Mia H

  Den var enkel 🙂 Jag vill vinna för att här på Åland finns mest bara SUPERTRÅKIGA ostar som inte smakar nånting alls (typ hushållsost), så ost som inte smakar papper skulle förgylla många smörgås-mål 🙂
  / Mia

   
 • Marlene

  En ostbricka skulle passa perfekt att bjuda på när jag ska ha ett litet blogg- och glöggmingel i slutet av månaden. Då ska vi mjukstarta advent och fira att vår familj blivit godkända som familjehem och fått förmånen att fungera som extrafamilj åt en otroligt charmig liten sexåring.

   
 • Karen Hallgre

  Klart man vill vinna! En vinst av goda ostar är ju aldrig fel, förklaringar behövs inte det fattar ju alla varför 🙂

   
 • Linda L

  Väntar överraskande och oplanerat en 4:a och har blivit heltokig i smakrik ost 🙂 så vad vore då inte toppen att vinna en härlig låda fylld med lagrad ost för att stilla begäret 😀 , våra barn gillar stark ost de med så de få även de vara med och smaka på osten om jag har den stora turen att vinna, 5-åringen frågade just igår om jag inte kunde ta och köpa en starkare ost än den vi har hemma just nu

   
 • Sussi Hägg

  Åh den lådan skulle jag vilja vinna till jul, då vi alltid är så många
  när alla träffas.
  Skulle passa perfekt till alla stora o även dom små <3

   
 • Helena i Uppsala

  Om en vecka ska jag fixa fikat till pausen under körövningen. De andra har hittills haft sött kaffebröd. Men jag gillar ju inte sött så lagrad ost på pain riche och kex vore ju en överraskning! Och pepparkakor med ost på till de sötsugna.

   
 • Marie Lyander

  Oh, vilken önskevinst! Älskar ost, god vällagrad ost, som just
  Kvibilleosten är.. Och eftersom jag inte äter köttpålägg, så går
  det åt en rasande massa ost här hemma.. Så gissa om jag
  blivit glad, för detta i min ostiga värld, drömpaket!
  Så jag betvivlar starkt att osten räcker till julbordet…(haha)
  Ha det så gott/ Marie i Visby

   
 • Anette Kristoffersson

  Är gift med en ostälskande man
  Ingen kan njuta av ost såsom han
  Därför önskar jag Arlas Kvibilleostar vinna
  Då skulle jag nog, hos maken, bli en populär kvinna ;-)!

   
 • Melita Sara

  Jag vill vinna för att jag precis fått reda på att jag inte är lika känslig mot laktos längre, och därför kan äta det godaste pålägget jag vet, ost! I mer än tio år har jag avstått men nu när jag kan äta det igen äter jag det varje dag, nästan till varje måltid! 😛

  Och såklart delar jag med mig av vinsten åt min familj, särskilt min mamma och pappa eftersom de är minst lika tokiga i ost som mig!

   
 • Anneli P

  Kvibille är det som gör julbordet perfekt,
  men i butiken brukar Kvibille ta slut direkt,
  så en delikat låda Kvibille skulle rädda min jul,
  för ett julbord utan god ost är inte så kul!

   
 • Marija

  Hmmmm…kanske kan en landsmannina vinna priset den här gången, vad sägs? :))))) Skämt åsido… :))) Hela famljen är ostfantaster, jag speciellet, har ingen speciell anledning än att jag bara ÄLSKAAAAAAR ost, i alla former och smaker, äter det flera gånger om dagen och favoriten är faktiskt Kvibille ostar 🙂 Finns inget bättre alternativ än att ge presenten till en ostfan 🙂 😉

   
 • Nadia

  Snart dags att fira sonens åttaårsdag och han älskar ost, även kvibille! Det hade varit en perfekt avslutning på firandet med lite ostbricka innan han får tänka på att komma i säng.

   
 • Lena Andersson

  Skulle vara skojj och vinna dess och kunna ha lite ost och mys med min man . Vi får för lite tid på kvällar och så med varandra när vi har 3 barn .
  Få lite mysigt med ost och vin skulle ge massa kraft för en småbarnsförälder.

   
 • Karoleen

  Jag ska alldeles snart ha en överraskningsfest för mina föräldrar. De firar sin bröllopsdag och vi har bjudit släkten för ett litet kalas. Dessa fantastiska ostar skulle bli kanon till buffén som jag planerar. Vore guld om jag vann!

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.