Vinn biljetter till lakritsfestivalen

 

 Tävlingen är avslutad och vinnaren är dragen

LFskal

Tävlingen är avslutad!

Jag har äran att lotta ut 2 stycken inträdesbiljetter till Lakritsfestivalen på Annexet vid Globen i Stockholm den 21-22 mars 2015. Smaka, köp eller upptäck många nya lakritsfavoriter på världens största Lakritsfest! För sjunde året i rad arrangeras Sveriges årliga lakritsfirande med över 2000 kvm lakrits.

Så om du älskar Lakrits så ska du absolut vara med och tävla. Det du behöver göra är att skriva ner vilken är din lakritsfavorit och du har en chans att vinna. Fram tills på tisdag den 10 mars har du på dig att lämna ditt bidrag. Dela gärna med dig av inlägget till någon som du vet bara älskar lakrits. Lycka till!

13 kommentarer

 • Jessica Olofsson

  Åh jag vill ta med sambon på det hä. Han har lakrits i blodet tror ja. Jag älskar lottokulor från nammi. Isländsk sötlakrits i choklad. Så underbart gott. Vore kul att unna sig lite gott.

   
 • Cattie

  Oj, oj, oj…Bara välja en lakritsfavorit? Här på jobbet är alla lika galna i det svarta guldet Vi arrangerar årligen en egen liten lakritsfestival då alla bidrar med 3-4 sorter var. Sen äter vi tills magarna står i alla hörn och korar en vinnare. År på år brukar isländsk chokladdoppad lakrits vinna – en klar favorit! Mmmmm!

   
 • Daphne Alice

  Min absoluta lakritsfavorit är lakritspipor! Både jag och min sambo älskar verkligen lakrits, så det vore verkligen superkul att få gå på mässan!

   
 • Lotten

  Jag vill nominera min jobbarkompis Lena till att vinna biljetterna … hon är tokig i lakrits i ALLA former!:) Lena är ensamstående med tre barn, varav den yngsta är svårt cp-skadad. Hon jobbar med barn som utsatts för övergrepp och gör det på ett galant sätt! Lena är alltid glad trots ett tufft liv. Snälla, låt mig överraska henne och hennes nyblivna särbo med biljetterna!

   
 • Anna

  Jag har några favoriter bla salta dödskallar sen tennisrack som är söt larkrits sen är inte blandningen av choklad o lakrits heller helt fel

   
 • Karin

  Jag är helt GALEN i lakrits och min absoluta favorit är Svenska riksdaler. Det vore fantastiskt att få besöka Lakritsfestivalen och vidga sina vyer i lakritsvärlden!

   
 • Harriet Wennberg

  Åh lakrits!!!! Så många att välja på, men absoluta favoriten är Hollandse Drop tätt följd av Djungelvrål. Men jag är öppen för att det finns fler lakritsgodis där ute att upptäcka – på Lakritsmässan till exempel

   
 • Elaine

  Min favorit är Salty från ramlösa. Lakrits har alltid varit min favorit, men när jag fick diagnosen celiaki och vetestärkelse allergi för tre år sedan blev jag ledsen när jag ej skulle få Äta mer lakrits…. Tills jag fann denna!

   
 • Maria Johansson

  Drakeld, tillverkades av malaco. Finns inget som slår den. Skulle jag idag välja blir det kicks eller i salt och blandat påsen finns det ljusbruna snäcko!

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.