Vinn en Braun Stavmixer Multiquick 5

 

Denna tävling är nu avslutad…vinnare håller på att utses…

Nu får jag verkligen ge er läsare en chans att vinna något riktigt fint. Vad sägs om en stavmixer från Braun? Och det är inte vilken stavmixer som helst utan en som även ersätter de flesta hushållsmaskinerna som du kanske har där hemma. Denna stavmixer från Braun är verkligen mångsidig. Den kan mixa och purea, vispa, hacka, mala, krossa, riva, skära och nu även knåda en deg. Hur bra låter inte det? Jag får tyvärr inte själv vara med i tävlingen och kamma hem denna fina vinst…men DU kan!

Braun MR570-patisserie

Vad behöver du göra? Jo, jag vill att du beskriver med några få rader vad du kommer att använda denna fina apparat till, om du skulle bli den lycklige och vinna vill säga. Tävlingen pågår fram till den 24 mars, en riktig fin påskpresent med andra ord. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren själv.

49 kommentarer

 • angelica

  denna skulle jag velat haft. jag skulle ha den till att göra nyttiga smoothies till mellanmål och en hel uppsjö av soppor. för ca 1år sedan klippte jag ur ett recept på rostad majssoppa ur en tidning, men det har bara blivit liggandes då man behöver ha en stavmixer och jag inte har någon så att den soppan skulle vara det första jag lagade med denna underbara maskin.

  tack för en trevlig blogg med mycket fina recept 🙂

   
 • Lotten Eriksson

  Av en händelse och i all fast
  besökte jag din blogg och blev fast!
  Som viktväktare använder jag dina recept nästan var dag
  och det gör mitt liv enklare och jag blir glad!
  Ska jag bjuda någon på fest
  ja, då är din blogg också alltid bäst!
  För att nu sommarformen finna
  skulle jag mixern behöva vinna.
  Strimla, mala, hacka, mixa
  oj, vad maten vore lätt att fixa!

   
 • Eva Petri

  Jag har en mycket gammal liten ”köksmaskin” som jag använder bl.a. när jag gör Janssons frestelse och potatisgratäng, samt så klart mixar soppor och smoothies.
  Den har varit lite dålig ett tag, men sist ballade den ur. Skulle göra Janssons och halvvägs klar slutade den att fungera, rök och luktade konstigt.
  Att skära stavar för hand till två stora Janssons kan göra vem som helst tokig, så ja, jag behöver en ny.

   
 • Louise

  Jag skulle bli superglad om jag hade en hjälpande hand i min stora familjs trånga kök. Jag är ska börja på ett konditori gymnasium eftersom mitt största intresse i livet är just att baka , men mitt bakande blir tyvärr begränsat för vi har varken råd,eller plats för några större köksredskap. Att ha det här redskapet i köket ser jag som en stor hjälp på traven inte bara i min utveckling av bakandet utan också som en förenkling att få fram god och välarbetad mat till hela familjen 🙂

   
 • Anna K

  Jag skulle använda stavmixern ifrån Braun till att mixa och haka produkter till min avokadosoppa med räkor.

   
 • Andrea Eriksson

  Såg programmet Halv Åtta Hos Mig här i veckan och blev så inspirerad av veckans tredje deltagare och framför allt desserten hon bjöd på – frusen melonsoppa, toppad med färska blåbär & hallon!!! Så om jag hade sån tur att vinna denna otroliga stavmixer så är mixa honungsmelon det första jag skulle göra!

   
 • Hanna

  Tänk om man hade en sådan i sitt kök då hade man sluppit en massa onödigt bök, bara ta fram o underlätta för mig som mamma till två små o göra en god pure till lilla bebis sonen som nyss börjat med smakisar.Och fixa middagen på ett kick som blir en god soppa ena dagen o en smarrig paj den andra. Sådan köks hjälp är lyx att ta till då när tiden inte direkt står still.

   
 • Sussi Hägg

  Oj vilken fin maskin.
  Jag skulle använda den till massa saker den skulle hjälpa mig mycket i köket när jag lagar mat.
  Då skulle jag slippa hacka o mosa för hand och den skulle vara jättebra när jag gör barnmat till dom små barnbarnen.
  Den skulle stå på bästa platsen i mitt kök…..på bänken så man når den lätt 🙂

   
 • Ley

  Ojojoj!
  Den fina apparaten skulle användas till sommarens drinkar, bebisens mat, midsommaraftons jansson, nyttiga morotssalladen och tänka sig, till tårtor och bullar på min 30årsdag! 🙂

   
 • Annika Nilsson

  Åh, vilken kalastävling!!!
  Jag har fått smak på soppor, och har börjat med att bjuda kollegorna (10 st) på lunch-soppa på jobbet en dag i veckan. Det är uppskattat och jag tycker att det är så kul! Men det skulle underlätta massor om jag kunde ha en sådan här fin maskin och mixa med! Det är lite tungt att sno ihop vissa soppor för hand…….

  Hoppas massor!!!!!!!!!!!

   
 • Anna Hjelm

  Om jag vinner denna mixer så skulle jag använda den till allt möjligt, att göra jordgubbskompott av sommarens jordgubbsskörd, att riva morötter av mina egenodlade… Göra kokosbollsdeg till mina syskonbarn, purea den gröna ärtsoppan, mixa smoothies till mig och min sambo… Listan kan göras hur lång som helst 🙂 Matberedare/mixer är bland det mest användbara man kan äga i ett kök och nu när min egen börjar bli sliten så skulle det passa perfekt med denna!

  Så nu håller jag tummar och tår!

   
 • Nadia

  Smoothies till sonen, morotskaka till sambon, cole slaw till det grillade… Den hade verkligen varit en högst välkommen hjälpreda i vårt kök. Hoppas man kan ha lite tur nu då!
  Glad påsk på er alla!

   
 • Christina Ö

  Min dotter ska få den om jag vinner. Hon har nyss flyttat till egen lägenhet och älskar att laga mat och baka, men tycker det tar för lång tid att göra degar, skiva och riva för hand.

   
 • Catta

  Åh, en sån har jag länge velat ha, om jag vinner vill jag ha den ute i husvagnen, där är det perfekt att slippa ha en massa olika maskiner som tar plats och väger, med den här mackapären så spar vi både plats och kilon.

   
 • Kerstin Öhrn

  Skulle jättegärna vilja vinna! Ska gå i pension 1 maj och får då mera tid att kunna fixa och greja hemma. Har inte någon sån fin maskin.
  Jättefin blogg Nadja läser den varje dag.
  Mvh // Kerstin

   
 • Anna

  Jag skulle vilja vinna den för att jag nyss gått ner 20 kilo i vikt genom en snabbdiet och är redo att börja laga bra, nyttig mat som gör att jag kan hålla vikten i framtiden också. För att klara detta skulle den här mixern verkligen underlätta!

  Hälsningar,
  Anna

   
 • Anna Lundkvist

  Allt från mixa soppor, smoothie och milkshakes till att hacka nötter, örter och varför inte mixa en härlig sommardrink till sommarkvällarna.

   
 • Elin b

  Hej! Jag skulle nog använda den i matlagningen varje dag! Har en gammal stavmixer från braun som jag har använt flitigt till att vispa, hacka, göra smulpajsdeg, pesto, salsa mm 🙂 med denna finns de så mkt mer jag skulle kunna göra 🙂 älskar brauns matberedare! Min stavmixer är nog minst 10 år 🙂 börjar bli lite dålig och just nu tillåter inte min ekonomi att köpa by då jag blivit sjukskriven pga obotlig sjukdom med mkt värk. Att laga mat är min stora passion i livet och matberedaren hjälper en så mkt när man har ont alltid! Hade jag vunnit denna så hade mitt liv blivit mkt lättare iaf i matväg 🙂 önskar att jag hade vunnit ngt och fått ngt att göra så jag kommer igång efter alla operationer och tung medicin. Med vänlig hälsning, Elin 🙂

   
 • Anna-Maria

  Åh vad gärna jag skulle vilja vinna denna fina stavmixer! Jag väntar vårt andra barn till sommaren och den skulle ju vara perfekt att göra puréer med när bebisen ska börja med smakportioner. Annars är jag otroligt intresserad både av att laga mat och baka så stavmixern skulle användas flitigt hemma hos oss!

   
 • monika gustavsson

  Jag som glutenintolerant skulle bli jätteglad om jag vann denna! Då skulle jag använda den bara till mina olika experiment som jag förgyller tillvaron med. Jag lagar också mycket lchf så denna mixer skulle gå varm i allt malande, knådande, strimlande och hackande.

  mvh
  Monika

   
 • Rebecca S

  Hej Nadja!
  Jag skulle göra i princip allt med den, den skulle användas varje dag i mitt kök,
  Men om jag skulle vinna den så skulle jag ge den till min älskade systerdotter, som pluggar i Uppsala och bor i ett rum med bara en kokplatta. Hon har alltid älskat att laga mat, som 10åring bjöd hon familjen på riktigt goda middagar och vi alla trodde att hon skulle bli kock. Nu pluggar hon tyvärr inte till kock och kan knappt laga mat i sitt lilla rum:( jag vet att hon tycker det är tråkigt att inte riktigt kunna ägna sig åt sin hobby längre, men med denna så skulle hon kunna göra lite mer och det skulle bli kul igen för henne att laga mat:) På hennes studentrum skulle denna underbara manick passa utmärk och komma väl till pass!

  Ps tack för att du delar med dig av dina recept, jag har testat massa av dem och de är underbara:) Ds

   
 • Louise

  Den skulle verkligen vara perfekt till mig och min sambos nya sunda livsstil! Här gör vi smoothies på löpande band och visst skulle det vara roligare med en riktig lyx-maskin i köket:-)

   
 • Camilla

  Oj vad fina motiveringar det var här. Jag vill gärna vinna en sån här bara för att jag vill kunna mixa o fixa utan att trixa. Så lycka till allesammans.

   
 • Ellan Eriksson

  Jag är ägare till en Multiquick 3 och formligen älskar den. Har haft den i många år nu och den börjar bli bra sliten eftersom den bor framme på bänken och används i princip dagligen. Men denna femma skulle lätt få överta tronen som min trea sitter på. Här hemma hos oss skulle det hackas, rivas, mixas och vispas för glatta livet. Vi lagar all vår mat från grunden, älskar att laga mat och denna manick skulle verkligen underlätta matlagningen. Inspireras ofta av dina recept Nadja och rekommenderar alla i min omgiving att besöka din blogg. Håller tummar och tår att jag vinner =)

   
 • Cecilia Hermanson

  Jag ska flytta hemifrån om två veckor, wuhu, och är i stort behov av köksredskap. Jag älskar att stå i köket och laga mat och bjuda över folk så maskinen skulle verkligen komma till användning. Det första jag skulle använda den till är en riktig torsdagsmiddag; potatis och purjolökssoppa och sen pannkakor med vispad grädde och hemmagjordglass på mixad fryst banan med lite mjölk. Ha en toppendag:)

   
 • Nina

  Åh vem skulle inte vilja en sådan fin vinst… Älskar att baka, laga mat osv men ibland räcker inte tiden till med allt som innebär i en familj med flera barn då 3 st även e sjuka & kräver sitt… Men för någon vecka sedan kom min 7 åriga dotter på hur skoj det är att baka & har blivit ett nytt intresse för henne och mig ihop då vi slipper tänka på sjuka syskon & bara kan få vara kreativ ihop!

  Så denna maskin skulle hjälpa min dotter att bli ännu mer nyfiken på testa olika saker i köket & utveckla sig genom att se att hemlagad mat, bröd osv är godare än köpt!

   
 • Veronica Swedin

  Åh vilken underbar maskin, klart man vill ha en chans o vinna! Jag bakar allt som oftast, och den här maskinen skulle helt klart underlätta till det. Istället för flera olika bunkar för att kunna använda olika maskiner, är det ju super att kunna göra allt i en o samma, bara byta tillbehör! Det första jag skulle göra om jag vann är nog morotskaka. Tänk o slippa riva morötterna för hand! Och så kan man även vispa smeten och göra frostingen i samma maskin. Tufft 🙂

   
 • Eva

  Vilken bra maskin!! Jag skulle bli överlycklig om jag vann den. Den enda maskin jag har i köket är en gammal ärvd elvisp där visparna sitter löst och det knappt går att vispa med…
  Har länge tänkt köpa en ny elvisp, men har inte råd så länge jag är arbetslös.
  Jag bakar mycket och med den här maskinen skulle jag kunna baka matbröd. Det behöver ju oftast behöver knådas lite längre, vilket är jobbigt när man har ont i händerna och har värk och inte kan stå så särskilt länge… 🙁
  Jag skulle definitivt använda den mycket i matlagningen som att riva ost och en massa grönsaker till maten. Jag skulle testa en massa nytt i köket, det finns ju hur mycket möjligheter som helst med denna maskin. 🙂

  Jag håller tummarna att just jag har tur!! 🙂

   
 • Ika

  Jag vill vinna för jag älskar verkligen allt med mat & bak! Förut gjorde jag aldrig det men för några månader sen började jag och så roligt det är! En sån där skulle underlätta att ha hemma i köket. Har en bebis hemma också som jag skulle kunna fixa egen mat till då, och göra smoothies, älskar det!

   
 • Dad4Life

  WOW, vilket pris 🙂
  jag vill självklart vara med och tävla här. Om jag skulle vinna så skulle jag äntligen kunna göra barnmat till min bebis och vår väntande lilla stjärna på ett riktigt bra och enkelt sätt, dessutom ett perfekt redskap när man ska göra soppor också 🙂

  Hoppas jag har turen med mig:)

   
 • Teresia Muller

  Denna stavmixer från Braun skulle vara underbar att ha! Med en trotsig 3-åring och en nyfödd bebis skulle den rädda min da’.
  Hacka nyttig sallad, göra mellissmoothie, vispa grädde till dessert, baka goda bröd, laga egen barnmat och mycket mer. Tid skulle sparas, magar skulle mättas och då fler munnar ler.
  Så nu hoppas jag att den snart pryder vår stuga. Så kanske karln även får en lite lyckligare fruga :).

  Tack för en bra och inspirerande blogg!

   
 • Hanna r

  Hade varit perfekt i köket här hemma.
  Jag älskar att laga mat och baka, och då jag är sjuk gör denna köksmaskin det lättare för mig med mat/bakning(sånt som annars är lite svårt just nu)
  Jag skulle också göra lite annat smått och gott som t.ex smoothies till mig, gubben och dottern.
  Skulle som sagt uppskattas mkt och användas flera ggr i veckan.
  Håller tummarna nu:)

   
 • Therese

  Åhh en sån skulle jag jättegärna vilja ha, så jag håller alla tummar jag kan!
  Jag skulle bland annat använda den till milkshakes, vispa grädde och mixa krossade tomater lite extra, då mina barn är väldigt känsliga för minsta lilla tomatbit som syns i köttfärsåsen så brukar jag köra dom några varv i mixern men min gick sönder för någon vecka sedan. Jag skulle även använda den till att riva morötter och ost, hacka lök och skiva potatis till gratäng, det är ju så tråkigt att göra det för hand och min matberedare gick sönder för några år sedan. Detta verkar som den perfekta lilla maskinen att ha i köket!

   
 • Amanda

  Jag skulle göra massor av goda pajer, kakdegar, och mustiga varma soppor i väntan på våren.

   
 • isa

  Vilken rolig tävling! Jag har flera gånger varit inne på bloggar eller instagramsidor där man sett recept och varje gång jag ser något som verkar gott (typ smoothies, bakverk osv) så ska man ha en jäkla mixer för att göra det. Blir så frustrerad för fattiglapp som man är har man inte råd att köpa någon. Men efter att ha levt de senaste åren med korv och pasta, alternativt köttbullar och potatis så känner jag att det är dags att vidga mina matlagningsskills till något outside the box. Och för det behövs en mixer 😉 Hoppas jag vinner!! *håller tummarna*

   
 • Amalia

  Åh vilken fin allt-i-allo-maskin 🙂 Den vore ju super att ha här hemma.
  Jag älskar att baka och laga mat och jag bakar gärna mitt eget bröd så till det skulle den ju vara perfekt då. Jag skulle även använda den till att göra smoothies och annat gott som sonen och jag kan mumsa i oss 🙂 Jag äger ingen köksmaskin eller stavmixer då jag inte känner att jag har ekonomin till att köpa någon så denna skulle vara det ultimata redskapet att ha i hemmet.

   
 • Melita Sara

  Jag vill så himla gärna vinna denna! Det bästa jag vet är nötsmör i olika former, men den mixern jag har hemma är jättedålig och man kan inte mixa nötter med den. Hade jag vunnit denna hade jag gjort massa olika nötsmör och nötbollar av olika slag, en riktigt dröm!

   
 • Annchristin Holmlund

  Vi tillbringa mycket tid i vår stuga.Dit kan jag inte gärna dra med mej alla olika köksmaskiner som jag har här hemma så en sådan här apparaten skulle flitigt användas till allt från mixning till pajdeg. Tänk så himla perfekt, mer ledighet till mej 🙂

   
 • Anna Nilsson Rosin

  Jag vill vinna den för jag älskar att laga mat och baka. Dessutom har jag ingen mixer. Har aldrig ägt en stavmixer så det skulle vara kul att ha en sådan som underlättar i köket.

   
 • Kerstin

  Mixa goda soppor och göra egna varma koppen, milkshake till oss och grabbarna och finstrimlade sallader , skulle verkligen använda den till mycket. Snabbaste sockerkassmeten tror jag med minimalt med disk!

   
 • Petra

  Skulle väldigt gärna vilja vinna den, då jag är ensamstående mamma till en liten tjej på snart 1 år (hon fyller nu på lördag) och min budget varje månad är väldigt begränsad. Jag skulle använda den till att laga mycket hemgjord mat, både åt henne och mig själv, samt att baka eget hemgjort bröd och andra godsaker. Den skulle bli använd varje dag. Precis en sån sak som jag verkligen behöver men inte har råd att köpa just nu.

   
 • Karin Skoglund

  Åh! Den här hade varit perfekt i mitt lilla kök. Just nu är den enda fungerande köksmaskin jag har min farmors gamla matberedare, och den är inte så pigg längre. Jag hade använt denna dag ut och dag in! Jag älskarälskarälskar allt som har med bak och matlagning att göra, och eftersom jag och min sambo väntar tvillingar hade det varit helt fantastiskt att snabbt och lätt kunna fixa god och nyttig barnmat från grunden. Och kanske en och annan smaskig vuxenrätt till mig och gubben med 😉

   
 • Marie Ström

  Åhh så fin! Jag skulle ha vispat en massa…eller jag o jag. Dottern hade vispat en massa, både kaksmet, vanlij o grädde så vi hade kunnat göra en tårta 😛 som hon så länge tjatat om. =)

   
 • Camilla Wihlborg

  Åh vilken suverän grej!
  Jag äger ingen hushållsmaskin tyvärr, maken tycker nog att vi inte har plats i skåpen… 🙂
  Är föräldraledig med vårt andra barn.
  Blev jag den lyckliga vinnaren skulle mixern få hjälpa mig med allt ifrån att purea mat till den lilla till att knåda degen till mina bullar!
  Älskar att baka men utan maskin har mina handleder svårt att arbeta deg kraftigt.
  Denna lyxiga lilla apparat skulle verkligen både underlätta och förgylla min vardag!
  Håller tummarna…!

   
 • Sofia S

  Jag vill först och främst vinna för att min gamla gick sönder vid gårdagens smoothiefixande. För det andra så vore det en lyx att få ha en sådan apparat som hjälper till så mycket i vardagen med alla bestyr som uppstår i en barnfamilj! Vi blandar smoothies, gör pajdeger, bakar kakor, vispar och hackar!

  Håller tummarna hårt!

   
 • Pernilla Lennström

  Jag skulle jättegärna vilja vinna 🙂 Jag har en 6 mån kille här hemma och jag vill laga hans mat ifrån grunden. Hittills har jag mosat, hackat, puréat och vispat allt för hand och den här stavmixern skulle underlätta så otroligt mycket 🙂
  Tack för en grymt bra och inspirerande blogg 🙂

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.