Vinn en kokbok från Viktväktarna

 

Tävlingen är avslutad!

För ett tag sedan så skickade Viktväktarna ett litet paket till mig och där fanns denna kokbok med. Jag har den sedan tidigare och vill därför dela med mig av den till någon av er. Den är riktigt bra och några av recepten finns redan här på bloggen. Kesopaj med grönsaker är till exempel inspirerad därifrån (ett supergott pajskal förresten som ni bara måste prova).

Viktväktarna kokbok grytor och gratänger

Vad behöver du då göra för att vara med och tävla om denna kokbok? Jo, jag vill att du gör så här: Berätta/Motivera vilket recept från denna blogg du gillar mest och varför. Lämna ditt bidrag som en kommentar under detta inlägg för att göra det lite lättare för mig. Lycka till, hoppas just DU vinner!

Lämna ditt svar i detta inlägg och det senast den 150228, för sedan koras vinnaren.

35 kommentarer

 • Anna Lundqvist

  Het vegetarisk böngryta älskas verkligen i denna familj. Med två döttrar som är vegetarianer så är denna gryta perfekt. Älskas av både dem o mig och maken som då inte är veg men gärna äter vegetariskt. Den är snabbtillagad, smakrik, kryddig och passar både till middag och i lunchlådan. Bra pointsvärde dessutom.

   
 • Helen Dahlgren

  Ditt recept på pizza! Som V-väktare är ju köpepizza nästan tabu om man inte vill använda hela sin veckobonus på en gång- och det vill man ju helst inte. Pizza är liksom lite belöningsmat, men efter att ha gjort din pizza kommer jag aldrig mera att köpa egen- oavsett om jag är V-väktare eller inte. Sååå god, och går ju att variera i det oändliga. Men som tidigare skribenter säger, det finns ju en uppsjö av fantastiska recept här och älskar att läsa om ditt inte helt ”perfekta” liv som viktväktare- som aldrig råkar på några motgångar och bara rasar ner i kilon som man så ofta läser om i bloggar/ tidningar. Nää fram för mer Nadjor 🙂

   
 • Marie

  Jag har tidigare lagt min röst på köttfärslasagne med keso, på delad förstaplats kommer numera Thailändsk kyckling med paprika.

  Detta är en jättebra möjlighet att se vilka favoritrecept andra läsare har och sporrar på det sättet att prova mer av dina recept. Idag har jag besökt den här sidan just i det syftet.

   
 • Anna

  Det finns många goda recept men om jag ska nämna en så är det köttfärspiroger. Detta för dom är goda och praktiskta att ha ett gäng i frysen.

   
 • Sofia Fröjdlund

  Mitt (och min familjs) favoritrecept är Nasi Goreng med kyckling, den gillar alla! Både mannen, de båda tonåringarna och lille ettåringen. Ett perfekt recept för oss eftersom vi har svårt att hitta något som alla gillar.

   
 • Hanna Frögren

  Jag älskar att laga mat och att testa nya saker så för mig är bloggen perfekt att använda som utgångspunkt. Ibland modifierar jag lite för att experimentera lite i köket men oftast följer jag recepten slaviskt 🙂
  Jag är galen i pasta i alla olika former. Och ett av recepten på bloggen som jag gillar är Carbonaran.
  Jag skulle så gärna vilja vinna boken (precis som alla andra haha)…

   
 • Marie Gustavsson

  Älskar din blogg o gör ofta min mat efter dina recept… Men jag fullständigt älskar din kålsoppa….. Varje vecka ser jag fram emot att få se vad vi ska äta den veckan =)

   
 • Malin Gustafsson

  Hej Nadja!

  Jag har viktväktat sen maj 2013 men har inte hittat din blogg förrän väldigt nyligen! Följer din på insta gram också. Jättekul att läsa matblogg tycker jag och att det är pp räknade recept är ju guld värt! Jag har hittills bara hunnit provlaga din Bacontoppade Kycklinggratäng och till den hade jag ris och sallad. Tyckte väldigt mycket om detta receptet och det var även lättlagat. Så det kommer jag laga fler gånger här hemma. Jag har sparat flera av dina recept sonar älskat mig så idag ska jag faktiskt prova Carbonaran men jag kommer ta kalkonbacon i den. Tack för fin blogg och fina recept, hade varit jätteroligt att vinna kokboken! Men nu är man ju med och tävlar iaf så det är bara att vänta och se vem som blir den lyckliga vinnaren ☺ Mvh Malin

   
 • therese löfstedt

  Måste ju börja med att skriva wow vilken blogg.. Precis vad jag letat efter.. Massa bra vv recept.
  Hittade din blogg först igår tyvärr så har inte hunnit göra mer än din pasta carabonara som jag fastna för direkt då det är en favorit så var ju tvungen att testa de direkt och den blev ju hur god som. Tog dock bort ärtorna och serverade med paorikastänger istället. Topp betyg!

   
 • Annelie Johansson

  Vill börja med att tacka för en bra blogg, måånga bra VV recept!!! Min favorit är lasagne med keso, otroligt god och saftig!!!!

   
 • Hanna

  Vitlöksmarinerade paprikor. Den nya favoriten hemma hos oss TILL ALLT! Vi har fått ett nytt beroende helt enkelt.

  Att vinna kokboken hade varit fantastiskt kul och en liten morot i min viktresa med mina resterande graviditetskilo. Dessutom älskar jag gratänger och har för tillfället fullkomlig idétorka på matfronten.

   
 • susanne Nilsson

  Matlagning med vv blev så mkt enklare och roligare sen jag hitta din blogg :). Bara älskar din tortillalasagn med kyckling. Lyckan skulle va fullkomlig med en receptbok :).

   
 • AnnCatrin Andersson

  Tycker din blogg och dina recept e helt fantastiska. Väldigt smidigt & lättvindigt då man bara kan plocka och slippa räkna. Mycket gott/ goda recept. En klar klassiker som gick rakt in mål här hemma är din potatislåda m kassler. Bara såååååååå god!
  Att ungarna oxo gillade den gör ju bara pricken över i ett! Kram & tack för en super blogg!

   
 • Åsa Bruhn

  Jag har precis hittat till din blogg. Ska börja på VV på torsdag och jag gillar grytor och gratänger. Kollade din veckormatsedel nu och skrev ut receptet på kycklingwok med ananas. Det lät kanongott och det ska jag prova att laga framöver 🙂

   
 • Linda Bergstrand

  Hej!
  Vad roligt att du låter oss få tävla om boken.
  Jag är inne på din blogg varje vecka och hämtar inspiration till veckans middagar. Din sida är faktisk, man hittar ”vanliga” middagsrecept och ”lyxiga” recept och allt är propoints beräknat, och det går hem hos barnen!!

  Jag har många favoriter men jag gillar det här mest: Mangocurry couscous med kyckling och grönsaker. Anledningen är att det är snabbt, gott och lite lyxigt, och att man kan lägga till efter vad man har hemma! Funkar lika bra till vardag som helg!

  Kram Linda

   
 • Anna Hjelm

  Du gör så många goda maträtter så det är svårt att välja en, men en återkommande favorit är Chicken ala king. Den gillar jag väldigt mycket! 🙂

   
 • Marija

  Hej, måste säga att som viktväktare är det en fröjd att titta in på din blogg och få inspiration till nya maträtter. Jag älskar att laga mat och testa nya recept, har hittat många nya favoriter här. Men mitt absoluta favoritrecept är tortillalasagne med kyckling! Så himla enkelt och gott med en fin sallad till. Hade varit kul att vinna boken, har hört att det finns många fina recept i den.

   
 • Emma

  Jag älskar soppor, så min favorit är din kålsoppa med köttfärs! Provade den för första gången för flera år sedan och blev helt fast direkt. Så enkelt, men ändå så gott!

   
 • Alma

  Tortillalasagne med kyckling helt klart:))
  Lätt att laga. Det går snabbt också.
  Hela familjen tyckte om dem och det här recepten kommer göras många gånger hemma hos oss.
  Min 7-åring tyckte att man skall inte laga vanliga lasagne längre:)

   
 • Belinda

  Helt klart är köttfärslasangen med keso en storfavorit här hemma som alla älskar, har tipsat vidare om ditt recept till både folk på jobbet och vänner. Alla säger samma sak att den är super god och såå enkel att göra. Längtar tills vi äter den igen i veckan som kommer 🙂

   
 • Marie

  Älskar din blogg för all go mat, propointsberäknade recept och veckomenyer! Hela vår familj är stormförtjusta i din köttfärslasagne med keso, så god och lättlagad. Serverar den med körsbärstomater, ruccola och en dressing/sås på 5% fraiche, lite cilisås, pressad vitlök och franska örter.

   
 • Karin Strömberg

  Hej Nadja! Köttfärslasagne med keso är en bland många goda rätter du inspirerat mig med. Skickade länken till vår dotter som är Au-Pair i New York och hon skrev sedan tillbaka. -Mamma, det var den godaste lasagne jag ätit!

   
 • Sara M

  Jag vill vara med i tävlingen! 🙂

  Mitt favoritrecept från bloggen är havrebrödet med linfrö! Varför? Behövs en annan anledningen än att det smakar helt underbart?! Men jag gillar det receptet av flera andra anledningar också; det är lättbakat, det blir så himla mört och det lyckas alltid och ingredienserna har man oftast hemma.

   
 • Carolina

  Den kokboken vore så kul att vinna!Har faktiskt bara gjort ett recept från din blogg.Det var kasslersås?(kassler,grädde och mycket oregano !!)
  I alla fall så var det helt otroligt gott

   
 • Agneta

  En som är min och min familjs favorit (vi har många) är timjankyckling med het tomatpasta
  Att timjan och kyckling gifter sig bra visste jag men ihop med tomatpastan ohlalala så gott
  Detta recept återkommer ofta hemma hos oss. 🙂
  Boken har jag tittat på men inte köpt än så den hade varit underbar att vinna!

   
 • Tracy

  Åh den godaste o bästa är din goda kasslersås med spagetti
  Hela familjen älskar den 🙂 så enkelt att laga

   
 • Gith Höglund

  Åh, älskar fisk i alla dess former men ”Halstrad hoki med frisk basilikasås” är en av mina favoriter. Inte bara min utan hela familjens! Underbar med vilken vit fisk som helst egentligen! Känns lyxigt och nyttigt!

   
 • christina andresen

  God mat och pigga ideer !
  Dina soppor …så goda. Ingredienserna känner man igen, och det gör ju inget att man oftast har grejerna hemma.
  Jag är dålig på att kommentera. Får försöka bättra mej för du kan ju inte höra när jag suckar av välbehag när soppan värmer och mättar Tack, tack 😛

   
 • Elisabeth Lewitzki

  Det är inte lätt att välja ett recept, det finns så himla många goda. Senast igår gjorde vi köttfärspirogerna, jättegott!

  Men om jag måste välja så skulle det bli fisk med mandel- och osttäcke. Vi har bestämt oss för att äta fisk minst en gång i veckan och sedan jag hittade det här så har vi ätit det flera gånger. Mannen önskar det varje vecka, och det bästa är att barnen tycker om det med!

  Kokboken om grytor och gratänger hade varit perfekt för mig för att ha för sån mat är så bra att förbereda under dagen. Så när mannen kommer hem kan vi äta i lugn och ro utan att barnen är trötta och hungriga och vi får mer tid till att umgås på kvällen.

  Elisabeth

   
 • Josefin

  Mitt favorit recept är potatislåda med kassler. Så gott och lätt. Annars lagar jag mat från din blogg ofta och nu när jag ska skriva in mig på viktväktarna är dina propoints recept guld värda.

  Josefin Henriksson

   
 • Lotta Karlsson

  Det finns ingen chans att nämna En favorit!!! Du har så väldigt mycket gott på din sida att det hela tiden kommer nya spännande rätter som vi i vår familj måste prova! Och som min 5-åring brukar säga:Tummen upp för denna maträtt mamma!!! När jag får barnen att tycka maten är god känns det som man har lyckats få högsta betyg! Jag vill jätte gärna vinna kokboken då grytor och gratänger står högt i kurs. Tack för en underbart bra sida och du är räddaren från tristessen vad det gäller maten.

   
 • Sol Jenny

  Hej! Åh vill ha den bok från sen jag började med i Viktväktarna.

  Jag älskar din blogg och bra veckomeny du har som jag kan plocka av dom till min veckomeny så jag slippa att idétorka vad man ska äter under vecka =)

  Ja en av dom, min favorit är Fläskfilé i gräddig sås med tagliatelle – https://www.nadjaskitchen.se/graddig-flaskfilegryta-med-tagliatelle/
  Eftersom min favorit fläskfilé som maträtt, lätt att göra.. Mina gäster tycker det var såå jättegod även dom är inte med i viktväktarna.

  // Sol Jenny

   
 • Sofie Larsson

  Men gud va roligt! Jag som vill ha en kokbok 🙂 min favoriträtt är Nasi Goreng med kyckling. Hade aldrig ätit det förut så var tvungen att prova, och gud så gott! 🙂

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.