Vinn en ”Pytteln” – pyttipannabestick

 

Pytteln

OBS! Detta är en avslutad tävling

Findus har tagit fram det ultimata ”Pyttipannabesticket”. De kallar den för Pytteln och det är det enda bestick du behöver för att äta din pyttipanna. Det är en kombination av gaffel, sked och knivdel. Vill du ha en sådan? Då ska du berätta vad just ditt favorittillbehör är när du äter pyttipanna. 5 stycken har chans att vinna två stycken bestick var. Jag kan tänka mig att den är mycket användbar även i andra situationer som när man ska ut på picknick! På söndag den 12 maj är sista dagen för dig att lämna kommentar. Lycka till!

Foto: Findus.se

13 kommentarer

 • Malin

  Oj vilken smart grej!! Verkar ju perfekt till pyttipannan och picknick.
  Jag steker min pyttipanna med nymald svartpeppar på. Riktigt gott. Och självklart med ägg och rödbetor. 🙂
  Vill gå på många picknickar denna sommar och skulle jättegärna vilja ha med ett sånt smart bestick! Hoppas på tur!

   
 • Åsa

  Åh den här skulle jag villa vinna till min pytti-panna-tokiga-pappa! Hans absoluta favoriträtt är just detta! Till detta ska det vara stekt ägg såklart med gula som är hel och får rinna ner i pytten, hp-sås, rödbetor och icke att förglömma saltgurka!

   
 • Lars J

  Hemlagad pytt i panna med skivade rödbetor. Bland det bästa man kan äta! Det brukar tillagas speciellt efter julbordet, med allt möjligt blandat i.

   
 • Kerstin Öhrn

  Mitt barnbarn Nova 2år och 3månader,älskar pyttipanna det är hennes favoriträtt. Skulle så gärna vilja vinna till henne och hennes storebror Ludvig 4,5 år.

   
 • Emma

  Till pyttipanna behövs fler än ett tillbehör. Vändstekt ägg och inlagda rödbetor är ett måste, men det är inte heller så tokigt att krydda med lite curry.

   
 • Anna

  Självklara tillbehör: stekta ägg (solsidan upp), skivade färska kokta rödbetor och även gärna hp-sås! Mumsfilibaba!:)

   
 • Anna Hjelm

  Till pytt i panna äter jag rödbetor och så ett lätt vändstekt ägg som är kryddat med aromat. Hoppas på tur, för det ser verkligen ut som det ultimata pyttipanne-redskapet 🙂

   
 • emma

  jag äter helst min pyttipanna stekt tillsammans med grillkrydda och solroskärnor, rödbetor och stekt ägg är också obligatoriskt!

   
 • Ellan Eriksson

  VIlken smart grej 🙂 Den skulle jag vilja vinna, den skulle passa fin fint i husbilen. Här hemma är inlagda rödbetor och ett stekt ägg med solsidan upp ett måste. Ägget placeras på pytten och sen tar man sönder gulan så den rinner över pytten, mums 🙂

   
 • Cissi

  Å vad praktiskt och pyttipanna som är så gott! Här äts den som den är med ett stekt ägg, helst lätt vändstekt… 😉

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.