Vinn presentkort från Frapp.se och Oatly

 

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna håller på att utses!

Oatly gillar att förgylla din vardag, unna dig en stund för dig själv med en kopp varm Oatly Chai och en bra bok. Hur gör du för att få den energikick som ibland behövs på eftermiddagen? Har du recept på en god och nyttig skorpa? Tänder du ett doftljus eller öppnar du fönstret för att höra fågelkvitter?

För att vara med och tävla, tipsa om hur du får en energikick i kommentarsfältet.

Det bästa energikicks-tipset vinner ett presentkort på 500 kronor från heminredningsbutiken Frapp.se. Andra och tredjepris är värdecheckar på 300 kronor från Oatly. Tävlingen pågår fram till måndagen den 16 april. Lycka till!


23 kommentarer

 • Anna K

  Jag brukar äta lite nötter och torkad frukt samt dricka ett glas av den nya oatly chai drycken. 🙂

   
 • Maggan

  jag kopplar av med att surfa runt bland matbloggar som jag har lagt till favoriter, bla denna..Hämtar inspiration när min egen fantasi tryter om vad man ska ha till middag och bakning.

   
 • Eva Petri

  Det viktigaste är att verkligen sätta av egentid, som bara är Din. Jag njuter gärna i min massagefåtölj, har en stor vacker kopp fylld med ljuvligt te. Sveper sen om mig en go filt, tar en bok, och sen är upplevelsen min, bara min.

   
 • Jessica S

  Min bästa energikick får jag av mina två älskade barn. Hur trött och eländig man än känner sig när man kommer hem från jobbet där man slitit och släpat hela dagen ger barnens kramar, pussar och skratt mig all energi tillbaka och man blir helt varm och glad i hela kroppen och själen!!!

   
 • monika gustavsson

  Energikick för mig är nybakat bröd med smör, te och en ljudbok. Sitter gärna i soffan och tittar ut över sjön, just nu häckar kanadagås paret.

  vh
  Mamma Monika

   
 • Kerstin

  Hej! Jag tar med mig hundarna till jaktmarken vi arrenderar och tar en promenad med dem och samlar energi, ljus och glädje. Det är tyst och lugnt – som ett ”grönt mentalt rum” efter en halvtimme där ute mår jag bra och har energi för resten av dagen 🙂

   
 • Linda

  Hej, du har verkligen en super fin blogg! Kul att hitta en blogg som inte bara handlar om mode. Tänkte fråga dig, den där annonsen/reklamen expose från bloggerfy, hur fick du den i mindre format? Min är jätte stor och ivägen. Hoppas du har möjlighet att svara, vore jätte gulligt av dig 🙂
  //Linda

   
 • Therese

  Mitt bästa tips för avkoppling är att ta en promenad ute i skogen. Mysa ner sig i soffan med en kopp kaffe eller te och läsa en bra bok. Annars är baka och laga mat en avkoppling för mig också 🙂

   
 • Helena i Uppsala

  En cykeltur till skogen för på våren kan man hitta vitsippor och murklor, på sommaren hallon, blåbär, kråkbär, hjortron, hösten lingon och svamp, på vintern skidspår, älg- och harspår. Och så vidunderlig tystnad …

   
 • Lotta

  Bästa energikicken får jag av att ha bakat något som är riktigt fint och lyckats bra. Som till exempel när jag lyckades få till fina macarons för första gången, jäklar vad glad jag var hela dagen efter det! Så behöver jag piggas upp ställer jag mig gärna och bakar något jag vet att jag klarar av och som de i min omgivningen tycker är gott, för vem mår inte bra av lite beröm? 😉

   
 • Anna-Lena

  Att komma hem efter jobbet till ett hus där bara hund och katt väntar och få en eftermiddagspromenad och bara låta tankarna flöda, innan fam kommer.
  Det är energikick

   
 • Rymdälgen

  När jag är i Norrland är den bästa energikicken att lägga sig på backen, lyssna på Fine Day av Kirsty Hawkshaw, titta på norrskenet och stjärnorna.

  När jag är hemmavid är det bästa sättet att gå en promenad. Jag älskar naturens krafter så det får gärna storma och regna med, det gör ingenting.

   
 • Katarina Lindborg

  Att åka till norrland och andas massa frisk luft och träffa min familj är en riktigt energikick för mig 🙂

   
 • Melita Sara

  Mitt tips till andra är att göra sådant som får en att tänka på något helt annat än vardagen. Ta en promenad, läs en bit ur en bok, spela något instrument, stretcha eller gör något som du inte brukar göra, någon som avviker från dagsrutinen, det får en att koppla bort tankarna och samla krafterna. Själv brukar jag alltid ta en näve nötter eller en frukt och sedan gå en promenad med min hund eller spela piano.

   
 • Anna Hjelm

  När jag behöver ny energi tar jag en rask promenad! När jag kommit hem igen kan jag ta itu med de uppgifter som förut känns ut att vara övermäktiga. Ett annat tips är att ringa mina närmsta och surra med dem om allt mellan himmel och jord. Efter ett sådant samtal piggnar jag till 🙂

   
 • Malin

  Min absoluta avkoppling är ensamtid i köket. Massa bakande och trixande, samtidigt som jag lyssnar på bra musik och har en stor kopp te inte längre än på en arms avstånd från mig. Det är inte heller fel med mystid med vänner, att få sitta ner utan att behöva sjyssa och dela på fajtande syskon.

  Kram Malin

   
 • Marie Wettergren

  För att koppla av på efter middagen blir det att gå upp till grannen dricka lite kaffe och äta digestive med ost på och bara prata massa skit. Att kunna träffa henne är bra hon är lättsam att prata med då man tycker tentor och allt är jobbigt

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.