Vinnaren av Arlas kokbok blev
2014/03/01
Föregående
Veckans middagstips nr 8/2014
Nyare
Sockerbullar
2 kommentarer
-
-
Suzanne
Tack snälla Nadja för boken, jag kommer laga flera av recepten det är en toppenbok 🙂
Kram Suzanne
Hej!
Det mysigaste vi vet är att ta ett glas vin eller en öl och fixa maten tillsammans
på helgkvällarna. Vi gör ofta plocktallrikar med följande ingredienser:
Baconlindade vattenkastanjer, Rösti,
Färkostfyllda jalapenos som lindas in i bacon
Red hot chorizo, delade i tre ”stubbar”, Chilichees
Detta gör vi i ugnen, sen gör vi även en kall tallrik med:
Paprikaringar, Rödlök, Salami av olika sorter, Saltgurka
Morotsstavar, Ostkuber
Till allt serverar vi en vitlöksdipp. Att ha plocktallrikar tycker vi är perfekt, man kan äta i lugn och ro och kan småäta hela kvällen om man vill.
Jättebra när man har gäster, det blir lite som svenska Tapas.
Man tar lite av varje av sina favoriter. Så ser det ofta ut hos oss
//Suzanne