Vinnaren av Le Creuset Grytan är:

 

Tack till alla som deltog med sina bästa sopprecept. Det har varit jättekul att läsa dem och se hur smakerna varierar där hemma hos er. Jag har varit så opartisk som jag har kunnat vara, då vinsten är så fin. Jag har använt mig av en ”Random Number Generator” men har haft sådana problem med att få in den i detta inlägg, så att jag nu ger upp. (Om någon kan hjälpa mig med det till nästa gång så är jag tacksam). Ni får helt enkelt lita på mitt ord. Numret som blev är i alla fall 25, så ett stort grattis till:

CECILIA och hennes Jordärtskockssoppa!

Jag ber Cecilia maila mig sin adress på nadjaskitchen@hotmail.com så att jag kan meddela Knorr. Ni andra ska inte ge upp utan försök vinna en gryta på Knorrs facebooksida istället, för där pågår tävlingen fram till den 29 april! Tack även till Knorr för sponsringen av den fina vinsten!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.