Vinnarna är…

 

Jag vill börja med att tacka ViktVäktarna för att de gjorde denna tävling möjlig. Sedan vill jag även tacka er alla som var med i tävlingen. Det var riktigt kul att få följa era svar och se hur många smartpoints ni trodde att rätten Bacontoppad Kycklinggratäng hade. Det rätta svaret är: 7 smartpoints vid 6 portioner. Det var lika roligt (och mycket inspirerande) att se era svar om hur er ViktVäktardag kan se ut. Alla svaren såg olika ut och det visar bara att man anpassar ViktVäktarna efter sitt liv, sin vardag och efter vad man själv tycker om att äta och kan äta. Så fantastisk och bra är ViktVäktarna! Jag skulle allra helst vilja kunna säga att ni alla är en av vinnarna, men det kan jag tyvärr inte. Men om ni har haft tankarna på att gå med i ViktVäktarna, så kan jag lova att ni bara kan vinna på det. Gör slag i saken och investera i din hälsa! Just nu har de ett erbjudande där första månaden är 0 kronor.

Här kommer vinnarna och de är….

 1. Maria Hammarlund – 3 månaders kostnadsfri Online medlemskap
 2. Pia Mattisson – kokboken ”Lätt, lågt och läckert”
 3. Annica Jinnsten – kokboken ”Lätt, lågt och läckert”

Jag ber vinnarna kontakta mig på nadjaskitchen@hotmail.com så snart de ser detta inlägg. Stort tack ännu en gång till er alla som ville vara med.

2 kommentarer

 • Nadja

  Hej Maria
  Jag har svarat på ditt mail. ViktVäktarna kommer att kontakta dig 🙂
  Lycka till med viktminskningen.
  Nadja

   
 • Maria

  Åååh vad glad jag blir
  Tusen tack! Jag har svarat på ditt mail
  Är så tacksam och glad för ditt engagemang och alla härliga recept du bjuder på!

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.