Vinnarna av Caj P’s sommartävling kommer här….

 

Då så, då har vinnarna utsetts och innan de namnges så vill jag bara säga att det var flera som hade givit väldigt bra tips och tusen tack för dem. Dessa hade dock turen att kamma hem vinsterna denna gång:

Vinnaren av 1:a priset blev:

Marie Wettergren : mitt grilltips är en helgrillad ryggbiff som är uppskuren i mitten och fylld med rostad vitlök, soltorkade tomater, linda biffen med tråd som du blött upp och grilla den då glöden är på g att glöda ur så den inte blir övergrillad , vänd den med jämna mellan rum. Under tiden den grillas lägg färdig kokt potatis i folie med smör, chili, flingsalt och majskorn och låt det ligga med på grillen, i ett annat foliepaket som ska var dubbel folie lägger man en god ädelost som ska smälta . Då allt är klart lägg köttet på en tallrik , lägg på potatisen och majsen , klipp ett håll i foliepaket med ädelosten och låt den ringla ut över allt i hopa . Smaklig måltid

Vinnaren av 2.a priset blev:

Jessica Hellström:  Världens godaste efterrätt gör du enkelt på eftervärmen på grillen: Spett med frukt varför inte: ananas, mango, honungsmelon, hallon, kiwi, jordgubbar, nektariner, banan, persika, i lagom bitar ta det som finns hemma, eller det du tycker är gott! När spetten är nästan klara ringla över lite honung, färsk mynta. Servera spetten med uppvispad vispgrädde blandad med smält valfri (vit, mörk, daim…) choklad! Godare avslutning på grillkvällen går inte att få! Så gott.

Vinnaren av 3:e priset blev:

Jessica : För att få köttet så saftigt och smakrikt som möjligt rekommenderar jag att grilla köttet hel i bit (ge gärna köttet en smakrik rub först). När det nästan är klart, skär i skivor, lägg på grillen igen någon minut för att ge köttet en fin grillyta och kanske en glaze på det. Börjar man med att skära i skivor och grilla skivorna försvinner en stor del av köttsaften och köttet blir torrare. Testa sälva och märk skillnaden.

Jag ber vinnarna maila till mig så fort som möjligt, adressen är nadjaskitchen@hotmail.com. Maila över adress samt mobilnummer till eventuell budfirma så skicakr jag över det till Caj P´s kontakt.

Print Friendly, PDF & Email