Vinnarna tre

 

Tack till alla som var med i ”Vinn en vårförbrukning av Wettexdukar”. Många av tipsen var bra men dessa tre lyckades dock kamma hem vinsten:

  1. Ann Söderberg med denna kommentar: En blomspruta med vatten, diskmedel och lite citron. Wettex dukar som jag bara blöter i vatten, sen sugs allt damm bort. Jag kör dukarna ihop med disken i diskmaskinen. Jag skumtvättar soffan med samma medel som ovan, då jag ”torkar” av soffan och får med mig katthår och spill. Att tvätta golvet ofta med lite frisk fräsch doft av Ajax gör att hemmet luktar gott. Jag städar ut saker var 3:e månad efter konceptet 1. använder 2 använder sällan 3 använder inte … det är otroligt vad mycket man aldrig använder men ändå köper på sig. Gubbarna på soptippen hälsar glatt när jag kommer var och varannan vecka och slänger av saker.
  2. Monika Parad med denna kommentar: Det är lätt att tänka att man bara kan använda Wettex diskdukar till just disken. Men de är otroligt praktiska vid dammtorkning, eftersom de blir precis lagom fuktiga så inte dammet yr omkring. Funkar utmärkt när man har släkt som är dammallergiker. Även i badrum på kakel, och vitvaror, swish så blir det snabbt skinande blankt!
  3. Johanna med denna kommentar: Fyll en sprayflask med ljummet vatten + sköljmedel.Det doftar fantastiskt gott + att sköljmedlet gör att ytan som dammtorkas blir ”halkig” vilket gör det svårare för nytt damm att samlas. Med Robbie Williams på högsta volym blir städningen en fest.

Jag ber vinnarna maila mig på nadjaskitchen@hotmail.com och ge mig deras adresser så att Vileda kan skicka er era vinster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.