Kontakt

Om du vill komma i kontakt med mig så är det bara att maila till:

nadjaskitchen@hotmail.com

Jag går in där och kikar så gott som dagligen. Tack för att du tittar in.

Hälsningar Nadja

 

20 kommentarer

  • Nadja

    Hej Lotta
    Jag har ett recept på bollar med dadlar i som jag velat prova ett tag. Återkommer med recept inom kort.

    Hälsningar Nadja

     
  • Nadja

    Hej
    Vad roligt att du vill följa min sida. Följ @nadjaskitchen på Instagram och/eller bloggens facebooksida: Nadjaskitchen.se. Där kan du se alla uppdateringar samt andra roliga saker som händer i mitt kök.

    Hälsningar Nadja

     
  • Christina Apelgren

    Hej! Såg ett recept på kyckling med balsamico och oreganosås som du lagt upp, ser jättesmarrit ut 🙂
    Nu till min fråga….har du vit eller röd balsamico?
    Ha en bra dag!
    Christina

     
  • Nadja

    Hej Cecilia
    Tack så mycket för din fina kommentar. Hoppas du har hittat några recept som faller dig i smaken
    /Hälsningar Nadja

     
  • Cecilia

    Hej Nadja
    Vilket otroligt fint jobb du gör med din blogg. Och så mycket underbara recept du delar med dig av
    Tack

     
  • Tove Lindgren

    Hej Nadja,
    Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
    Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka ett exempel på ämne och ersättning.

    (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).

    Mvh, Tove

     
  • Nadja

    Hej Linda.
    Enligt Viktväktarnas program så har varje produkt/vara ett propointsvärde. Och för att räkna ut värdet på ett recept så man måste räkna ut det totala värdet för varje ingrediens i det receptet, för att sedan dela det med antalet portioner. Enklast är det om du är medlem i Viktväktarna för då kan du använda dig av deras ”Receptmakare”. Där knappar man in hur mycket det av varje ingredienser man använder plus att man skriver hur många portioner det är. Om du inte har tillgång till deras hemsida så måste du räkna allt på egen hand. Till exempel: 500 g nötfärs = 24 propoints, kokt pasta 4 portioner = 13. Totalt blir det 37 propoints som du sedan delar på 4. 10 propoints/portion. Hoppas det hjälper dig lite på vägen, annars får du återkomma. Hälsningar Nadja

     
  • Linda

    Hej Nadja !
    Dum fråga kanske men hur räknar man ut när du tex skriver att ”denna ” rätt är 8pp
    per portion , hur tänker man då? 🙂
    Alltså hur många är 1 pp i denna portion ?
    Hur är det enkla sättet att tänka på när man lagar så mycket mat i mängder, försökt tänka till men det slår stopp
    Mvh Linda

     
  • Malin

    Ok, jag får se om jag fixar detta. Lite osäker fortfarande. Var hittar jag detta läge? Förlåt om jag verkar korkad, haha.

    Mina formar har jag köpt på Gekås i Ullared.

    Kram Malin

     
  • Nadja

    Hej Malin

    Kopiera texten som finns till höger om bilden från Arla. Klistra in den i ett inlägg hos dig i HTML-läge för då får du bilden precis som jag har det på min blogg. Jag tror inte den får plats i högerkanten, den är för stor, utan du får nog lägga in det i ett vanligt inlägg. Kul att du vill vara med !

     
  • Malin

    Hej,

    Jag skulle gärna vara med i utlottningen av ett påskägg, men fattar inte hur jag gör… Ska det ligga i inlägget, eller räcker det i högerkanten? Jag vet alltså inte hur jag får in den. Testade att bara infoga där jag skriver texten, men det blev ju bara text, inga bilder alls inte. Kan du lite snabbt och lätt beskriva, så vore jag dig tacksam.

    Kram Malin

     
  • Nadja

    Tack Eva! Roligt att du kommer med feedback och att den är positiv, sånt gillar jag! Hoppas du även kommer att gilla vitkålssalladen. Och lycka till vid tillställningen.

    Hälsningar Nadja

     
  • Eva Gustafsson

    Hej Nadja.
    Nu har vi testat den Provensalska skinkan TOPPEN god. Gjorde på en 3 kg julskinka så jag gjorde en större sats kryddblandning. Den kommer att vara toppen på buffébordet. Nu ska jag göra din vitkålssallad. Ha en skön solig vecka
    Kram Eva

     
  • Nadja

    Hej Eva
    Vad roligt att du och din dotter gillar bloggen, blir superglad över att få höra det. Provensalsk skinka är toppen till buffébordet.
    Ha en trevlig helg,
    Nadja

     
  • Eva Gustafsson

    Hej Nadja.
    Min dotter tipsade mig om din blogg…..Helt UNDERBAR med massa goda ” normala ” recept. Idag ska jag testa Provensalsk skinka. Vi ska eventuellt ha den som kallskuret på en dopbuffé.
    Eva

     
  • Nina

    Hej Nadja,

    Jag och min vän Lo planerar att göra en ”cookieaction” nu i Alla hjärtans dag tider =)
    Skulle vara kul om du ville hänga på! Kika in på vår blogg så får du veta mer.
    Allt gott!