Middagsmeny vecka 26/2020

 

Då var även midsommar förbi och många har säkert påbörjat sin semester nu. Jag beklagar att menyn inte kom ut igår, men det ville sig bara inte. Middagsmenyn kommer nu att ta ett sommaruppehåll och är tillbaka i augusti igen.

Måndag: Korv med krämig Bonjour vitlök (12sp BLÅ/GRÖN)

Tisdag: Bakad potatis med salsakeso (6 sp BLÅ/7sp GRÖN)

Onsdag: Drumsticks med New Orleans rub (1sp styck BLÅ/GRÖN)

Torsdag: Kalkon- och ostsallad med Rhode Island (4sp BLÅ/7sp GRÖN)

Fredag: Varm smörgåstårta (16sp BLÅ/GRÖN)

Lördag: Grön potatissallad med rostbiff (9sp BLÅ/GRÖN)

Söndag: Stekt/grillad lax med kall sås (0sp BLÅ/6sp GRÖN)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.