Veckans middag nr: 112

 

Brr, här har det varit riktigt kallt. Ordentliga frostiga nätter och mornar har det varit. Det är tur att det är sandat för annars hade man druttat på rumpan igen. Jag vill gärna uppmana alla att vara försiktiga, både i trafiken och på trottoarerna. Frosthalkan är förrädisk, jag om någon vet. Jag halkade för 5 år sedan och krossade armbågen på två röda sekunder. Det tog två operationer och några månader av träning innan jag fick armen funktionsduglig igen. Idag är jag superförsiktig då jag inte vill uppleva det igen och jag råder er detsamma – sköt om er där ute och håll er borta från halkan så att inga onödiga olyckor händer! Kram Nadja

~Veckans middag nr: 112~

Måndag: Broccoli- och morotsgratäng med kallskuret

Tisdag: Crêpes med champinjoner, bacon och ost

Onsdag: Stekt lax med kall sås

Torsdag: Snabblagad korvgryta

Fredag: Köttfärsenchiladas

Lördag: Chipotlemarinerad fläskkarré

Söndag: Jamie’s panerade vitlökskyckling

Veckans söta: Kokosbitar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.