Veckans middag nr: 128

 

Nu har vi en lite kortare arbetsvecka då det snart är påsk. Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig vad det ska bli på vårt påskbord. Vi brukar inte fira det på något speciellt sätt men i år vill jag göra det lite extra och där av mitt beslutsångest. Vad är egentligen ”påskigt”? Jag tycker påskbordet är väldigt likt julbordet, samtidigt så tror jag att traditionerna är väldigt olika i allas hem. En sak som vi nog alla har gemensamt är nog påskäggen fyllda med godis! Som jag tidigare nämnde så brukar vi inte ha ett riktigt påskbord utan vi tillagar och äter det vi tycker är gott. Men nu så, nu kanske vi kan starta upp en tradition och göra det speciellt. Ha en riktigt fin vecka och GLAD PÅSK!

~Veckans middag nr: 128~

Bakad potatis med salsakesoMåndag: Bakad potatis med salsa keso

Quesadillas med ost, skinka och salsaTisdag: Quesadillas med skinka

Krämig tagliatelle med rökt lax och citronOnsdag: Krämig tagliatelle med rökt lax

KycklingcurrygrytaTorsdag: Kycklingcurrygryta

Inbakad svamp- och purjolökslängdFredag: Svamp- och purjolökslängd

Köttfärspaj med franska smakerLördag: Köttfärspaj med franska smaker

Helgskinka med sesamfrö och senapsgriljeringSöndag: Helgskinka med sesamfrön

Chokladrulltårta med moccakrämVeckans söta: Chokladrulltårta med mockakräm

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.