Middagsmeny

Veckans middagtips nr: 136

Denna vecka så har jag semester, superskönt att få koppla av bara så där. Nu hoppas jag på riktigt fint väder, så håll tummarna för mig.

I och med att sol och värme kommer, så kommer även tiden för glass. Att göra egen glass är inte så svårt men det tar tid. Och framför allt…den är så mycket godare än den köpta! I sidomenyn så finner ni lite tips på olika glassar och även en chokladsås som är så god! Testa den, ni kommer inte att ångra er. Ha nu en superfin vecka! Nadja

Veckans middagstips nr: 136

BiftekiMåndag: Bifteki med vitlöksyoghurt

Korvstroganoff med texmex smakTisdag: Korvstroganoff med texmex-smak

Fyllda pastakuddar med tomatsåsOnsdag: Vegetariska pastakuddar i tomatsås

Mexikansk kycklingpajTorsdag: Mexikansk kycklingpaj

Couscoussallad med touch av citron

Fredag: Couscoussallad med fläskytterfilé

Stekt lax med kall såsLördag: Stekt lax med citronpeppar

Grillad kassler med grönsakspytt & aromsmörSöndag: Grillad kassler med potatispytt

FruktsalladVeckans söta: Fruktsallad

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

  • Nadja

    Tack för tipset! Jag har funderat på att försöka göra yoghurtglass, nu har jag något att gå efter och tack för det!

  • Anonym

    Egen glass är så gott! Men har man rätt recept går det snabbt! Mitt tips är att göra yoghurtglass, vispa bara 2 dl grädde med 1 dl strösocker, lägg i 2-3 dl naturell mild yoghurt ( beroende på hur mycket yoghurtsmak du gillar) och ev vanilj/frukt/bär/sylt. Kör direkt och ät direkt! Blir i min maskin klar på ca 10 minuter! 🙂 Men ät direkt och frys inte in, då försvinner fluffigheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.